Pomoc

Započeo Fr0z3n, Novembar 07, 2021, 21:04:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

A cek stani, da li ti izbaci .amx fajl? I da li mod radi nakon compile-a? Tacnije mozes pokrenuti samp-server.exe i ono sto si izmenio se zapravo izmenilo na serveru?

switch zna odužit compile ako staviš prevelike caseove tipa 100..10000

Citat: V01D poslato Novembar 08, 2021, 22:35:50 POSLE PODNE
A cek stani, da li ti izbaci .amx fajl? I da li mod radi nakon compile-a? Tacnije mozes pokrenuti samp-server.exe i ono sto si izmenio se zapravo izmenilo na serveru?

Ne, ne kreira .amx

Citat: // xunder poslato Novembar 09, 2021, 05:50:00 PRE PODNE
11 sekundi je puno?

Nije problem koliko dugo mu treba nego je problem sto neće da ga compile samo prodje 10-30 sec i nista se ne desi...

Ja sam imao problem sa tim, greska je bila sto sam definisao jednu vrednost a uneo drugu u array-u. Nisam bio zavrsio ono sto sam planirao.

Preko sampctl-a izbaci error:
ERROR: Error encountered during build: failed to compile package, run: 1: exit status -1073741819

U sublime ne izbaci nista, izbaci kao tebi samo finished i tjt.

Primer:

#define MAX_BLA 20

new const bla [MAX_BLA][] = {
    "bla1",
    "bla2",
    "bla3"
};

Da li mogu da uradim neki debug ili...? Kako da pronadjem gde je problem

E pa brate lepo napisi, ti compile a ono se nista ne desava, ne izbacuje output i slicno, a ne 10-15 sekundi delay.
Posto vidim da koristis community, a poslednja verzija je 3.10.10 i ima par kritickih bagova gde ako header funkcije i forward deklaracije se razlikuju on ce da crash (to je jedno, ima ih jos par, ja sam prijavio nesto je fixed nesto nije, ali svejedno nije merged i released)

Ako hoces probaj ovo, to je custom verzija (znaci binarni fajlovi nisu sa github-a), sve je 3.10.10 samo je taj bug fix uzet iz dev brancha i manuelno ubacen pa recompajlovan sa Visual Studio 2019 (trebalo i meni pre par meseci)
https://www.mediafire.com/file/nz6y1ixhjwjo0bd/Pawno-3.10.10-Custom.zip/file

Ako ti hvali kakav msvc fajl, nemoj na google slucajno da trazis bas taj fajl nego skini Redistruible packages (mozes onaj all in one najbolje)