Skill Arena Deagle Event map

Započeo aleks4k, Novembar 01, 2021, 22:32:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: grim reaper. poslato Novembar 02, 2021, 20:48:20 POSLE PODNE
pa dobro mapperu,cinjenica je da si ukrao vise od 50% sistema na serveru ukljujuci chopcar sistem,hotwire sys a o mappama da ne pricam
Prvo, chopcar sistem ne postoji na mom modu, hotwire takodje, a svakako si ti hteo taj sistem da napravimo, cak si ulazio na SOLS i slikao taj sistem te govorio da je to sa naseg servera. Slobodno pricaj o mapama, nije problem. Ja sam svoje dokaze poslao, onda si nekoliko dana cutao kao najveca picketina.. Dosadan si vise, previse lazes, bukvalno si u temi sneakpeaka sa servera govorio sve da odbranis server, a sad kad nisi vlasnik, prozivas. Dvolican si i glup, prihvati cinjenicu.
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

dokaze si poslao a? pa druze do sad bi i najveci maloumnik sa ovog foruma skontao da si ukrao sve moguce,od imena servera do logoa,od svih custom objekata i mapa kao i svih sistema..

Moderator, lockaj temu. I po mogucnosti trazi primerenu kaznu za njih.
Poslednja Izmena: Novembar 02, 2021, 21:58:05 POSLE PODNE od Stevanovic.pwn

Citat: grim reaper. poslato Novembar 02, 2021, 21:04:40 POSLE PODNE
dokaze si poslao a? pa druze do sad bi i najveci maloumnik sa ovog foruma skontao da si ukrao sve moguce,od imena servera do logoa,od svih custom objekata i mapa kao i svih sistema..
Ne izlozavaj se, isto tako si radio i na discordu, govorio meni da kradem, nisi poslao nikakve dokaze. Dok kada sam ja objavio sve "tvoje" mape, textdrawove, i sisteme, cutao si kao najveca picka par dana, hoces i ovde to da uradim, da te jos vise obrukam?

Ne gubi se lazovu jedan,ukrao si citav community i idalje seres

Citat: Madd poslato Novembar 02, 2021, 22:25:36 POSLE PODNE
Ne izlozavaj se, isto tako si radio i na discordu, govorio meni da kradem, nisi poslao nikakve dokaze. Dok kada sam ja objavio sve "tvoje" mape, textdrawove, i sisteme, cutao si kao najveca picka par dana, hoces i ovde to da uradim, da te jos vise obrukam?
Jel treba da se podsecamo da si pre mesec dana pisao u komentarima tazz gee-u da je najjaci skripter i da uz njega ucis da skriptas?
I sad posle mesec dana wow hvalis po forumu da imas gamemode od 800k linija hahahaha e moj ti ...

Citat: Madd poslato Novembar 02, 2021, 22:25:36 POSLE PODNE
Time sto objavljujes njegove sistem ne brukas ga nego pokazujes koliko si posten i dobar covek

Citat: Fergosonn poslato Novembar 03, 2021, 00:48:51 PRE PODNE
Time sto objavljujes njegove sistem ne brukas ga nego pokazujes koliko si posten i dobar covek
Mislim da nisi shvatio poruku najbolje.

Madd smorio si, pošalji 20 evra na pej palu i šaljem ti map Stealer vidim da ti baš treba. Taj crnac sa profilne bi ga voleo sigurno.

Rade probaj vidi jel radi taj pa mi javi pošto sam ja svoj sam napravio :D

Citat: Madd poslato Novembar 03, 2021, 00:52:50 PRE PODNE
Mislim da nisi shvatio poruku najbolje.
shvatio je bas kako je trebao,sada ces se kurciti i sa mojim mappama i sistemima i kao inace uzimati credit

Citat: aleks4k poslato Novembar 03, 2021, 14:54:24 POSLE PODNE
Rade probaj vidi jel radi taj pa mi javi pošto sam ja svoj sam napravio :D

Trebalo bi da rade svi jer je isti princip.

Kako napreduje lua? Jer se doslo do loop-ova ili se i dalje stanca copy paste?

Citat: // xunder poslato Novembar 03, 2021, 17:17:01 POSLE PODNE
Trebalo bi da rade svi jer je isti princip.

Kako napreduje lua? Jer se doslo do loop-ova ili se i dalje stanca copy paste?
Ako ostaješ na tom trebalo bi onda ostani na tome, ne rade ni blizu na istom principu...Ma samo copy paste carino iako znam ja da ti ne voliš tako ti više voliš da tražiš tuđu pomoć.