[MOST RECENT]open.RP - rewriteana verzija CoA.RP-a!

Započeo Zander Operator, Septembar 28, 2021, 23:15:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sve pohvale i jedan od najkompletnijih modova uređenih za role-play..
Šteta sto je objavljen opet u jednu ruku dobro će doći ko je voljan naučiti nešto

Citat: MirsoN poslato Oktobar 01, 2021, 00:25:45 PRE PODNE
Sve pohvale i jedan od najkompletnijih modova uređenih za role-play..
Šteta sto je objavljen opet u jednu ruku dobro će doći ko je voljan naučiti nešto
Pošto sam jedan od najstarijih developera i co-foundera same zajednice samim time(pošto nas je na početku bilo 3-4 max), mod je uvelike rewritean, ažuriran i moderniziran po pitanju svih librarya, uvelike se je pazilo na detalje i prošao je godine live testinga, te se je kontinuiranim bug tracingom popravilo tisuće bugova samo od mene, i za podlogu za bolesno konkurentni RP server, ovaj mod predstavlja fenomenalnu podlogu. To mu i je poanta, da se uči na njemu, da se potencijalno nametne jedan novi standard, a to je korištenje sampctl-a, koji znatno olakšava kompletan proces developinga i testinga, i 1000 čarolija moda

Samo za objašnjavanje systema ovog moda, bila bi potrebna zasebna wiki stranica, i imali bi što pisati par tjedana siguno, da se tu fina knjiga napisat :D :D :D

Raw codea, bez mapa, ima otprilike 200 000 linija.
Poslednja Izmena: Oktobar 01, 2021, 00:32:44 PRE PODNE od Zander Operator

Citat: Zander Operator poslato Oktobar 01, 2021, 00:30:33 PRE PODNE
a to je korištenje sampctl-a, koji znatno olakšava kompletan proces developinga i testinga, i 1000 čarolija moda

samo ne znam kakve carolije moda mozes da uradis sa sampctl-om???

Citat: omcho poslato Oktobar 01, 2021, 00:52:20 PRE PODNE
samo ne znam kakve carolije moda mozes da uradis sa sampctl-om???

Pročitao sam 10x rečenicu i opet ne znam kako ste uspjeli spojiti da je mislio na sampctl i 1000 čarolija, kako ja vidim mislio je na kompletan mod posle zareza ali ajde o čemu raspravljat

neko help oko moda, nisam usao na sajt jedno 3 mjeseca, sve sam pozaboravljao, a izgleda mi zanimljiv mod...
BIGDOG ENTERTAINMENT