City of Dreams

Započeo Slade, Septembar 25, 2021, 18:04:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja sam svjestan da ti je teško steći ime na platformi koja je već prestara, ali lagati na preofirne načine da igraš 8 godina ili 3 godine tamo postaje bizarno da će ti se svako zreo i van puberteta nasmijati.

Sistem - velika riječ, ali ti si skripter, ti bi to trebao znati definisati? Bacanje letaka je after hours dlc na Gta 5: https://youtu.be/xIbMj6oK50Q
A nije li to kod ili dio sistema? Kako ti znaš da ja kopiram neki server kada nisi ušao na moj i vidio kako moj sistem radi, budući da sam ja svoje sisteme sam pisao i smišljao, ideja kao jezgro se u svakom sistemu ikada crpi iz neke vanjske okoline (u ovom slučaju GTA 5) ali mogućnosti nisu iste. Također samp server koji navodiš nema nikakve veze sa roleplayom dok je moj server RP, dakle sisteme ne možemo uklopiti isto u mod?

Kopiram GTA 5, u redu, i? Iako smo ovdje svi svjesni da je to nemoguće, ideja da, ali sistem se mora tvoriti od ličnih ideja u skladu sa mogućnostima.
Hud je baziran na single playeru, kojeg pretpostavljam nisi ni igrao. Misije su ubij, preuzmi vrati se, klasičan Job system samo sa više akcije, doduše možda za tebe kvantna fizika, o čemu ti pričaš?

*identican* je riječ koju sam tražio, a ti si meni poslao segment bacanja letaka koji ni ja niti taj momak nismo sami stvorili nego smo izvukli ideju iz modernije platforme, odakle i crpi ideja za disco management, a dokaz sam ti ostavio gore.

Dakle, još jednom pitam, od A do Ž, radnja poruke kretanje, IDENTIČAN sistem me zanima jer si rekao da su svi identični a ja sam ti upravo dokazao da nisu, jer apsolutno, pored bacanja letaka, taj primjer koji si naveo, nije ni sličan management na tom serveru I mom.

Dakle. Identičan. Ako ne znaš šta znači ta riječ, posluzi se sa Googleom pa dođi pravit se pametan.

Pohvalio si se pa da na sekundu stanemo na tebe. 8 godina kažeš: kakve to ti projekte si imao iza sebe da ja u životu nisam čuo za tebe, a kada vidim scripts u imenima na društvenim mrežama već znam koliko je sati.

U svakom slučaju ako nemaš šta pametno da kažeš, a nemaš, nemoj mi nabijat spamm u temi, jer je planiram koristiti za nesto drugo.
Poslednja Izmena: Septembar 28, 2021, 16:36:31 POSLE PODNE od Slade

Citat: Slade poslato Septembar 28, 2021, 16:30:28 POSLE PODNE
Ja sam svjestan da ti je te%u0161ko ste%u0107i ime na platformi koja je ve%u0107 prestara, ali lagati na preofirne na%u010Dine da igra%u0161 8 godina ili 3 godine tamo postaje bizarno da %u0107e ti se svako zreo i van puberteta nasmijati.

Sistem - velika rije%u010D, ali ti si skripter, ti bi to trebao znati definisati? Bacanje letaka je after hours dlc na Gta 5: https://youtu.be/xIbMj6oK50Q
A nije li to kod ili dio sistema? Kako ti zna%u0161 da ja kopiram neki server kada nisi u%u0161ao na moj i vidio kako moj sistem radi, budu%u0107i da sam ja svoje sisteme sam pisao i smi%u0161ljao, ideja kao jezgro se u svakom sistemu ikada crpi iz neke vanjske okoline (u ovom slu%u010Daju GTA 5) ali mogu%u0107nosti nisu iste. Tako%u0111er samp server koji navodi%u0161 nema nikakve veze sa roleplayom dok je moj server RP, dakle sisteme ne mo%u017Eemo uklopiti isto u mod?

Kopiram GTA 5, u redu, i? Iako smo ovdje svi svjesni da je to nemogu%u0107e, ideja da, ali sistem se mora tvoriti od li%u010Dnih ideja u skladu sa mogu%u0107nostima.
Hud je baziran na single playeru, kojeg pretpostavljam nisi ni igrao. Misije su ubij, preuzmi vrati se, klasi%u010Dan Job system samo sa vi%u0161e akcije, dodu%u0161e mo%u017Eda za tebe kvantna fizika, o %u010Demu ti pri%u010Da%u0161?

*identican* je rije%u010D koju sam tra%u017Eio, a ti si meni poslao segment bacanja letaka koji ni ja niti taj momak nismo sami stvorili nego smo izvukli ideju iz modernije platforme, odakle i crpi ideja za disco management, a dokaz sam ti ostavio gore.

Dakle, jo%u0161 jednom pitam, od A do %u017D, radnja poruke kretanje, IDENTI%u010CAN sistem me zanima jer si rekao da su svi identi%u010Dni a ja sam ti upravo dokazao da nisu, jer apsolutno, pored bacanja letaka, taj primjer koji si naveo, nije ni sli%u010Dan management na tom serveru I mom.

Dakle. Identi%u010Dan. Ako ne zna%u0161 %u0161ta zna%u010Di ta rije%u010D, posluzi se sa Googleom pa do%u0111i pravit se pametan.

Pohvalio si se pa da na sekundu stanemo na tebe. 8 godina ka%u017Ee%u0161: kakve to ti projekte si imao iza sebe da ja u %u017Eivotu nisam %u010Duo za tebe, a kada vidim scripts u imenima na dru%u0161tvenim mre%u017Eama ve%u0107 znam koliko je sati.

U svakom slu%u010Daju ako nema%u0161 %u0161ta pametno da ka%u017Ee%u0161, a nema%u0161, nemoj mi nabijat spamm u temi, jer je planiram koristiti za nesto drugo.
Ako je igram neku igricu 8 godina, ne znaci da moras cuti za mene, samo si ispao glup ovim komentarom, a eto, vidim da si ti neki mnogo pametan i iskusan skripter i osoba, imas neke velike projekte? Ja nisam cuo za tebe.
"Hud je baziran na single playeru, kojeg pretpostavljam nisi ni igrao." Nisam znao da ovakvi textdrawovi postoje u singleplayeru, ok.

Poslao sam ti video u kom je sve lepo prikazano, sistemi na tvom i njihovom serveru su isti, naravno ovi koje sam rekao. Samo prihvati cinjenicu da si prekopirao ovaj server i nemoj vise lagati. Jednostavno gledam tvoje slike i slike sa WTLS, ne postoji razlika. To sto neko ima ili nema nesto u svom imenu ne znaci da je on ispod ili iznad tebe, i kakve veze sto ja imam Scripts u imenu drustvenih mreza, to je jer zelim da pocnem raditi skripte i objavljivati ih na iste, ako imas neki problem, kazi pa da ga resimo lepo.

Ja se uopste ne pravim pametan samo zelim da dokazem da lazes i da ti kazem da prestanes sa tim, vidim da trazis svakakve izgovore kako nisi prekopirao ali jednostavno postoje dokazi. Uzivaj!
Poslednja Izmena: Septembar 28, 2021, 16:58:38 POSLE PODNE od ꜱᴍᴏᴋᴇ
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: ꜱᴍᴏᴋᴇ poslato Septembar 28, 2021, 14:03:15 POSLE PODNE
Prijatelju, igram ovu igru vec 8 godina i znam sve u detaljima, niko nije ni pomenuo TextDrawove, rekao sam SISTEMI, u smislu misije i tako te stvari, nemoj me uciti jer na samom tom serveru igram preko 3 godine, same misije su prekopirane sa onog servera, kao na primer ono za dostavljanje vozila, ispustanje letaka iz aviona, nije iskopirano?

Nisam bas sve pregledao sto si ti poslao ali verujem da su svi systemi prekopirani kao i ovi koje sam dole postavio. :) Lep pozdrav!

"pošalješ slike ili nesto?" Odmah sefe.

https://www.youtube.com/watch?v=eyHUb1Ja4do

3:35 4:15 7:10
Moras paziti kad lazes da sam sebe nebi sjebao vidis prije godinu dana si snimio video na ovom ceskom serveru gdje uvod glasi citiram "Igramo na ovom serveru ne znam kako se zove" E sad uz to raspravljas se sa sladom koji je za tebe avion sto se tice skriptanja, necu ulazit u tvoje sposobnosti skriptanja al eto usao sam na tvoj navodno "Roleplay" server jer sam mislio ako je iti malo kao pravi sols bice dobro a ono edit neke rpg skripte...
Left

Previše pokušavanja okriviti nekoga ko sam pravi sve i smišlja, džabe samo napadaš momka kojeg znam veoma dugo i znam kako radi i smišlja sve SAM  tako da tvoj komentar i prozivanje pada u vodu..

*Tema: odlično sve sretno!

Citat: ꜱᴍᴏᴋᴇ poslato Septembar 28, 2021, 16:55:03 POSLE PODNE
Poslao sam ti video u kom je sve lepo prikazano, sistemi na tvom i njihovom serveru su isti, naravno ovi koje sam rekao. Samo prihvati cinjenicu da si prekopirao ovaj server i nemoj vise lagati. Jednostavno gledam tvoje slike i slike sa WTLS, ne postoji razlika.

Znao sam da je tebi odgovoriti na komentar neumjesno jer bez obzira što ti iznesem niz činjenica koji dokazuje da i sam taj server kopira nešto ti ćeš opet izjavit nešto praktički neizvodljivo:Samo prihvati cinjenicu da si prekopirao ovaj server , iako nikad nisi ušao na server, koji je totalno suprotnog tipa, ipak pun samopouzdanja se ponavljaš.

"Hud je baziran na single playeru, kojeg pretpostavljam nisi ni igrao." Nisam znao da ovakvi textdrawovi postoje u singleplayeru, ok.
Inače laptop, computer management I ostalo su HUD textdrawi, još jednom dobar prikaz toga da scripts u imenu nosi samo onaj koji nema pojma o onome što pretstavlja.

Ja se uopste ne pravim pametan samo zelim da dokazem da lazes i da ti kazem da prestanes sa tim, vidim da trazis svakakve izgovore kako nisi prekopirao ali jednostavno postoje dokazi. Uzivaj!
Izgovor i dokaz su dvije paralele. Ja sam ti dokazao da ja ne kopiram i poslao video originalnog izvora ideje. Zapamti, originalnog izvora ideje sistema koji si ti naveo. Ti moraš prvo da razbiješ svoj vokabular da se naučiš pričat I raspravljat sa dokazima kao i navodit činjenice a ne pretpostavke. Možda te nešto tišti što mi ne znamo ali jednostavno si se samo ponovio iako sam ti ja dao dokaz za ono što govoriš da nisi u pravu.

Dalje se neću raspravljat sa tobom, rekao sam svakako da mi to nije cilj ovdje, svako dobro ti želim i uživaj.
Poslednja Izmena: Septembar 28, 2021, 18:28:16 POSLE PODNE od Slade

Ko ce da nadje nesto nego "Athlone skripteri"...

Btw veoma mi je drago da se i ovakvo nesto moze vidjeti a ne samo ath edit

Nemam rijeci osim

"8 godina", cekaj ako sada imas 15 znaci da si sa 7 krenuo igrati, ako si sa 7 godina znao sastaviti /me i /do komandu pistoljem mi prisudi.....
Kazes na discordu kako si isto prije "7" godina bio owner Vice City RolePlay-a sa bratom, dijete od 8g u Vlasnika no no...neko ti ocijeni mapu 9/10
ti na to "a sta da uradim da bi bila 10 od 10", pasha moj to sto si u ATH Modu promijenio tdove,par mapa i sistema sa neta dodao ne znaci da si neko i nesto, opet ja sa tim "Neko i nesto" ako ces se naljutit naljuti,ali ti momak konstanto trazis dlaku u jajetu....SOLS kazes kako je to HRP server, po cemu je?Edit Savane, sta mislis zbog cega ti je neko provalio RCON?Sto bi rekao Galardo i Frosty 99% modova sa BSa se svode na jebeno isti kurac,digao si Hype oko SOLS-a i gdje je?Pa da vikendom ce da se puni jedino kao i 90% servera koji su to radili do sada.Previse si se uzdigao to ti mogu reci
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Koliko napisanih sranja ima ovdje to je da se zapitaš. Ajde da taj netko napravi nekakav komepleksan sistem da pokaze neke svoje radove koje vrijede pa da njegov komentar ima neku tezinu, ali ne jer napravi tamo neki First Person kojeg nazivaju "sistemom" ili blowjob "system" koji se sastoji od aktora i animacije, svaka čast jer ste prezentirali nešto sto se je radilo na isti fazon prije 15 godina. Ljudi ne znaju razliku između sistema i snippeta, treba neki tutorial uradit.

Slade je dobar tip, imao sam dobra iskustva sa njim, a i upravu je donekle sto je rekao. Naravno, sve izgleda fazon kao na WTLS to vidis i golim okom, ali zar zaista mislite da je lako tako nešto postici ? Naravno da nije.

Sretno, samo guraj Slade.
Poslednja Izmena: Septembar 28, 2021, 19:39:27 POSLE PODNE od Hydra.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Ma ne treba sad ovdje pokretati rasprave, svakako nisam ni želio da dođe do toga a i već je pređena ta tema u prethodno pokrenutim postovima po pojedinačnom sistemu. Niko nije rekao da serveri nisu slični, odnosno da nisu rađeni na isti kalup, ali sistemi prosto nisu isti, mene ko nekog ko je sjeo i razmišljao korak po korak kako bi sistem funkcionisao i danima radio samo jedan vrijeđa da dođe neko i opali random komentar ponavljajući već prethodne odgovore, ne treba se frustirati, živjeli

Svaka cast, sad samo jos datum otvorenja da saznamo  :) :D

Neka je sa srecom brate, vidi se odmah koliko je truda i zivaca ulozeno. Retko da ima koji projekat koji pokusava da bude unikatan, ko god trazi nesto trazi kao na nekom postojecem serveru :D

Inace vidim da si na etrail sa sajtom, tako da predpostavljam da si i sa samp serverom pa cu ti dati svoje misljenje za koje nisi pitao :D Bjezi od njih sto dalje, uzmi VPS da te ne boli glava oko raznih gluposti, a i na vps mozes da hostujes i sajt i server tako da ti i to udje u racunicu.
Nisam koristio etrail, sta vise ne koristim shared hostinge osim VPS-a (imaj to u vidu), ali video sam bas pre neki dan koliko nemaju ni znanja ni volje da resavaju najprostije probleme koji su u sustini nihove fundamentalne greske, pocevsi od izbora Debian 10 kao operativnog za hosting.

Citat: Chibs poslato Septembar 28, 2021, 17:55:50 POSLE PODNE
Moras paziti kad lazes da sam sebe nebi sjebao vidis prije godinu dana si snimio video na ovom ceskom serveru gdje uvod glasi citiram "Igramo na ovom serveru ne znam kako se zove" E sad uz to raspravljas se sa sladom koji je za tebe avion sto se tice skriptanja, necu ulazit u tvoje sposobnosti skriptanja al eto usao sam na tvoj navodno "Roleplay" server jer sam mislio ako je iti malo kao pravi sols bice dobro a ono edit neke rpg skripte...
"edit rpg skripte" eto objasnio si sve ovom recenicom poslednjom o tvom Roleplayanju. Nema se sta vise reci, to sto sam ja rekao ne znam kako se zove sta tebe zanima sto sam ja zaboravio kako se server zove druze?

Citat: Slade poslato Septembar 28, 2021, 18:26:20 POSLE PODNE
Znao sam da je tebi odgovoriti na komentar neumjesno jer bez obzira što ti iznesem niz činjenica koji dokazuje da i sam taj server kopira nešto ti ćeš opet izjavit nešto praktički neizvodljivo:Samo prihvati cinjenicu da si prekopirao ovaj server , iako nikad nisi ušao na server, koji je totalno suprotnog tipa, ipak pun samopouzdanja se ponavljaš.

Inače laptop, computer management I ostalo su HUD textdrawi, još jednom dobar prikaz toga da scripts u imenu nosi samo onaj koji nema pojma o onome što pretstavlja.
Izgovor i dokaz su dvije paralele. Ja sam ti dokazao da ja ne kopiram i poslao video originalnog izvora ideje. Zapamti, originalnog izvora ideje sistema koji si ti naveo. Ti moraš prvo da razbiješ svoj vokabular da se naučiš pričat I raspravljat sa dokazima kao i navodit činjenice a ne pretpostavke. Možda te nešto tišti što mi ne znamo ali jednostavno si se samo ponovio iako sam ti ja dao dokaz za ono što govoriš da nisi u pravu.

Dalje se neću raspravljat sa tobom, rekao sam svakako da mi to nije cilj ovdje, svako dobro ti želim i uživaj.
Posle ovog komentara mi se sere. Glup si decko, prihvati.

Citat: chupo poslato Septembar 28, 2021, 18:41:04 POSLE PODNE
Nemam rijeci osim

"8 godina", cekaj ako sada imas 15 znaci da si sa 7 krenuo igrati, ako si sa 7 godina znao sastaviti /me i /do komandu pistoljem mi prisudi.....
Kazes na discordu kako si isto prije "7" godina bio owner Vice City RolePlay-a sa bratom, dijete od 8g u Vlasnika no no...neko ti ocijeni mapu 9/10
ti na to "a sta da uradim da bi bila 10 od 10", pasha moj to sto si u ATH Modu promijenio tdove,par mapa i sistema sa neta dodao ne znaci da si neko i nesto, opet ja sa tim "Neko i nesto" ako ces se naljutit naljuti,ali ti momak konstanto trazis dlaku u jajetu....SOLS kazes kako je to HRP server, po cemu je?Edit Savane, sta mislis zbog cega ti je neko provalio RCON?Sto bi rekao Galardo i Frosty 99% modova sa BSa se svode na jebeno isti kurac,digao si Hype oko SOLS-a i gdje je?Pa da vikendom ce da se puni jedino kao i 90% servera koji su to radili do sada.Previse si se uzdigao to ti mogu reci
Vidim da si postao pametan. Niko nije rekao da ja igram SAMP 8 godina nego GTA SAN ANDREAS. Vodio sam server sa bratom, nisam rekao da sam bio glavni vlasnik servera, pomagao sam mu a on mi je dao poziciju.. Ja sam promenio par mana i TD-ova u ATH-u? Koliko se ja secam, ti si prvi govorio AU KOLIKO KIDA i tako to, i sam si koristio taj mod. Edit Savane nije, ovo je California roleplay koji sam drzao 2020. godine, Savana je edit Californie takodje. Niko nije meni "Provalio RCON", a to sto mislis sada da si neki haker i sto si se meni prokurcio bez ikakvog razloga a do pre mesec dana si se cmario i plakao, nauci se ponasanja decko. Digao sam hype oko SOLS-a i tu je, trenutno se radi big update i takav server u zivotu neces moci imati. Nisam se ja uzdigao vec su me takvi retardi poput tebe uzdigli, i da, vredjacu takve do kraja zivota jer si ispao klasicna PICKA. Objavljujes neke systeme sa "Venezuele" da bi ispao neko i nesto a zapravo si debil koji samo zeli paznju. To sto je tebi krivo nakon sto smo napunili slotove servera a ti ne mozes 5 igraca preci na svom serveru to je druga stvar, i za to se ne trebas ljutiti vec biti pozitivniji. :)

Citat: chupo poslato Septembar 28, 2021, 18:41:04 POSLE PODNE
neko ti ocijeni mapu 9/10 ti na to "a sta da uradim da bi bila 10 od 10"
Samo da se nadovezem na ovaj komentar. Ja sam to rekao da bi mi covek odgovorio sta da popravim na mapi da bi bila bolja, ne blamiraj se ovakvim komentarima.

Ali jbg, ako si ti ljubomoran to je nesto drugo..