Textdraw editor

Započeo index, Septembar 11, 2021, 00:56:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Sve sam ubacio kako treba udjem ukucam /tde kreiram projekat sve radi izbaci menu kreiram textdraw ali ne mogui nista vise od opcja klikcem i nista se ne desava nmg da menjam poziciju,boju,text,outline itd klikcem na te opcije i nista se ne desava
Deo skripte:
//

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
//
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2021, 14:27:07 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I

U nekim TD Editorima je desni a u nekima levi klik probaj oba

Citat: Fergosonn poslato Septembar 11, 2021, 11:35:53 PRE PODNE
U nekim TD Editorima je desni a u nekima levi klik probaj oba
znam to ali nije to u pitanju

Proveri da li si ubacio pluginove kako treba. Server i client, proveri da li si load plugin na serveru. I proveri da li imas .asi loader u gta posto nemoze bez toga da ti load .asi za td editor...

pokreni server kao administrator, tacnije stavi da se pokrece kao administrator
Poslednja Izmena: Septembar 11, 2021, 19:35:31 POSLE PODNE od Grella™
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Citat: Grella™ poslato Septembar 11, 2021, 19:30:17 POSLE PODNE
pokreni server kao administrator, tacnije stavi da se pokrece kao administrator
Bravo...neznam sta da ti kazem...Ako ti sa-mp server zahteva da ga pokrenes kao administrator da nesto radi, onda je to 99.9% da postanes bot za bog zna sta. Ovih 0.01% bi bilo poresne dozvole sto se popravi sa 2 klika...

Citat: Deleted User poslato Septembar 11, 2021, 19:42:35 POSLE PODNE
Bravo...neznam sta da ti kazem...Ako ti sa-mp server zahteva da ga pokrenes kao administrator da nesto radi, onda je to 99.9% da postanes bot za bog zna sta. Ovih 0.01% bi bilo poresne dozvole sto se popravi sa 2 klika...

dok sam radio sa td editorom pišao si u pijesak, tkd znam sa cim sve sam se susretao tkd začepi tu gubicu kad nemaš pojma
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Citat: Grella™ poslato Septembar 11, 2021, 20:59:44 POSLE PODNE
dok sam radio sa td editorom pišao si u pijesak, tkd znam sa cim sve sam se susretao tkd začepi tu gubicu kad nemaš pojma
Kakve veze ima pokretanje servera kao administrator sa funkcionisanjem filterscripte? Da li mozes da mi objasnis, posto me bas interesuje?

Citat: Hayamoto poslato Septembar 11, 2021, 21:38:08 POSLE PODNE
Kakve veze ima pokretanje servera kao administrator sa funkcionisanjem filterscripte? Da li mozes da mi objasnis, posto me bas interesuje?
Direktno sa funckionalnoscu filterskripte ne. Medjutim ukoliko amx-u od filterskripte ne bi mogao da pristupis kao obican user, filterskripta se ne bi ucitala.

Takodjer uz sam td editor dobijas fajl 'msvc* .dll', koji u nekim slucajevima zna biti neophodan za pokretanje samp-server.exe fajla. Zbog toga postoji veoma mala mogucnost da je potrebno pokrenuti samp-server.exe kao administrator kako bi on mogao da pristupi daljim procesima.( Nisam siguran, ali neko moje misljenje )

Citat: Grella™ poslato Septembar 11, 2021, 20:59:44 POSLE PODNE
Sudeci po ponasanju dok sam ja pisao u pesak ti nisi ni bio rodjen. Mada to nema nikakve veze sa time ko koliko zna.
Kad si vec toliki expert onda lepo argumentisi to, objasni sta, kako i zasto. A posto ja nemam pojma dok ti koristis td editor koliko vec dugo, onda mi milim te objasni zasto on nece da radi na hostu?
Zasto samo radi ako je gta na istom kompjuteru kao i server?