pomoc

Započeo Salke, Avgust 02, 2021, 21:43:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kako da napravim kad admin pise da se istice u chatu npr da pise Salke ( Admin ) : bla bla bla
Deo skripte:
Pawno Code: [Izaberi]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Kod: [Izaberi]
Poslednja Izmena: Avgust 04, 2021, 20:27:08 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Pod OnPlayerText u modu imas vjerovatno tu za ispisivanje poruka igracima ako si blizu to pronadji i dodaj provjeru jednu
ako je igrac admin if(PI[playerid][pAdmin]) predpostavljam da ti je ovako i kad postavis tu provjeru formatiras poruku kako zelis
format(string, sizeof string, "%s (Admin) kaze: %s", ImeIgraca(playerid), text);
i posaljes taj string igracima u blizini koju fnkciju vrv imas i to je to :) Valjda znas ove najosnovnije provjere uradit

Nauči osnove, dalje će lako, ovako samo džaba gubiš vreme, ima samo da gledaš u kod i nikada ti ništa neće biti jasno, od toga nema ništa.

public OnPlayerText(playerid, text[]) {
    static const playerAdmin = player_enum[playerid][enum_item_admin];
    if (playerAdmin) {
        new name[MAX_PLAYER_NAME], buffer[145];
        GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
        format(buffer, sizeof(buffer), "[%i] %s ( Admin [%i] ): %s", playerid, name, playerAdmin, text);
        SendClientMessageToAll(0xFFFFFFAA, buffer);
    }
    return 0;
}

Eto veoma bejzik primer.

EDIT: Sublime pogino ne znam sta je sa indentom
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2021, 21:55:13 POSLE PODNE od Sage

Citat: Sage poslato Avgust 02, 2021, 21:53:21 POSLE PODNE
Nauči osnove, dalje će lako, ovako samo džaba gubiš vreme, ima samo da gledaš u kod i nikada ti ništa neće biti jasno, od toga nema ništa.

if (playerAdmin) {
        format(buffer, sizeof(buffer), "[%i] %s ( Admin [%i] ): %s", playerid, name, playerAdmin, text);
    }
    return 0;
}

Eto veoma bejzik primer.

Nisam siguran da mu treba SendClientMessageToAll

Citat: Taylor Morelli poslato Avgust 02, 2021, 22:38:31 POSLE PODNE
Nisam siguran da mu treba SendClientMessageToAll
JAO JEBEM TI BOGA JEL ČITAŠ ŠTA PRIČAM JA

Kažem da nema veze šta njemu treba kad svakako ne razume osnovne stvari i jebaće nas u mozak ovakvim temama dok:
1. ne skonta da je glupi balkanac
2. Ne sedne i ne pročita manual

Edit: Naravno da mu ne treba, ni ne očekujem više od RPG/DM (čitaj freeroam) moda za balkance.

Citat: Sage poslato Avgust 02, 2021, 22:44:25 POSLE PODNE
JAO JEBEM TI BOGA JEL ČITAŠ ŠTA PRIČAM JA

Kažem da nema veze šta njemu treba kad svakako ne razume osnovne stvari i jebaće nas u mozak ovakvim temama dok:
1. ne skonta da je glupi balkanac
2. Ne sedne i ne pročita manual

Edit: Naravno da mu ne treba, ni ne očekujem više od RPG/DM (čitaj freeroam) moda za balkance.
Smiri malo rijecnik i ne govori tako covjeku jer si i ti isto od necega poceo nisi se naucen rodio. LP

Teme na balkan sampu sam otvarao samo u prvom/drugom mesecu (od kada sam krenuo sa skriptanjem) i video sam da od ovog foruma nema kurca, maks 5 tema sam otvorio.

Citat: Sage poslato Avgust 03, 2021, 00:37:58 PRE PODNE
Teme na balkan sampu sam otvarao samo u prvom/drugom mesecu (od kada sam krenuo sa skriptanjem) i video sam da od ovog foruma nema kurca, maks 5 tema sam otvorio.
Kako nema kurca od foruma a prisutan si 24/7. Ne bi bilo zanimljivo da svi savladaju za tako brzo vrijeme vecinu, nekome manje treba da skonta nesto nekome vise, a to sto ti nemas razumljenja tvoja stvar

Citat: Taylor Morelli poslato Avgust 03, 2021, 01:05:02 PRE PODNE
Kako nema kurca od foruma a prisutan si 24/7. Ne bi bilo zanimljivo da svi savladaju za tako brzo vrijeme vecinu, nekome manje treba da skonta nesto nekome vise, a to sto ti nemas razumljenja tvoja stvar
Ne skriptam već 2 godine nego ostala navika da serem ovde po forumu, ja dok sam fr hteo da pomažem - pomagao sam, ovo mi je sve sprdnja sada.
Imam više zahvalnica od bilo koga na ovom forumu i više poruka od bilo koga na ovom forumu u ovom PDFu tako da smirela, zaslužio sam i ja malo da se smejem i odmaram ajde ajde

edit: Mislim da je ovo Vodka odavno razumeo, vidim i po njegovim porukama kako odgovara mamlazima na teme u ovom PDFu

Citat: Sage poslato Avgust 02, 2021, 21:53:21 POSLE PODNE

if (playerAdmin) {
    }
    return 0;
}

Eto veoma bejzik primer.

Static > new inace error :rip: