[EG] Textdraw - Register

Započeo q3z, Jul 24, 2021, 19:26:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

q3z

*

Evo neki register textdraw za Exype, mogle su neke lepse plave boje ali me trenutno mrzi da se jebavam oko toga  ;D
Oko nekih 15-20 minuta mi je trebalo da odradim, ukljucujuci i trazenje hex boja :)
https://imgur.com/a/OmaVCrV < ocenite 1/10  :P

q3z

*

takodje da napomenem, credits za td editor by @fortzz  ;D

Trebao si da porvanša ovo lozinka, email i to, vidiš kako rastojanje izmedju nije jednako, to mi baš upada u oči.

Ove kao informacije o serveru nisu bitne jer ce realno za par sekundi vidjet koji je početni stats i ostale informacije, čim se registruju.

Samo da je pozadina neka malo jača boja, nešto dark brown, ili siva neka jaka bilo bi ljepše.
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

q3z

*

Citat: sparrowww.aMx poslato Jul 24, 2021, 19:46:25 POSLE PODNE
Trebao si da porvanša ovo lozinka, email i to, vidiš kako rastojanje izmedju nije jednako, to mi baš upada u oči.

Ove kao informacije o serveru nisu bitne jer ce realno za par sekundi vidjet koji je početni stats i ostale informacije, čim se registruju.

Samo da je pozadina neka malo jača boja, nešto dark brown, ili siva neka jaka bilo bi ljepše.
e a popizdeo sam bio, odradim prethodno nenormalno dobar register gde sam bas pazio o razdeljenjima i o tome kako je centrirano,   i ujebem sve jednim klikom i onda sam ovo samo zbrzao... necu nigde koristiti, niti ce verujem neko koristiti zato sam i okacio, prosli put je full bilo sve al jbgg :D

Svidja mi se al po meni treba jos tu malo rada, 8/10  ;)

Citat: q3z poslato Jul 24, 2021, 19:26:34 POSLE PODNE
Evo neki register textdraw za Exype, mogle su neke lepse plave boje ali me trenutno mrzi da se jebavam oko toga  ;D
Oko nekih 15-20 minuta mi je trebalo da odradim, ukljucujuci i trazenje hex boja :)
https://imgur.com/a/OmaVCrV < ocenite 1/10  :P

Ako cemo realno moze bolje al ovako je neka 7 / 8.
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

q3z

*

Citat: sparrowww.aMx poslato Jul 24, 2021, 19:46:25 POSLE PODNE

btw... to sa strane uopste ne mora pisati to, svako moze da napise sta god zeli, ili da obrise  8)

q3z

*

Citat: fvris. poslato Jul 25, 2021, 01:51:01 PRE PODNE
Ako cemo realno moze bolje al ovako je neka 7 / 8.
moze moze, radicu textdraws za lyon ogc, pa cu i to okaciti videcemo  :P