Server nece da se pokrene

Započeo Neckiy, Jul 06, 2021, 23:30:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Napravio sam novi server, nakon dodavanja plugina server nece da se pokrene uopste, u logovima pise da je Run time error 19: "File or function is not found". Plugine sam sve lepo dodao, najnovije verzije, imam sve redistributlove. (kucni server)
Deo skripte:
//

Debug iz server_log:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7, (C)2005-2015 SA-MP Team

filterscripts = ""  (string)

Server Plugins
--------------
 Loading plugin: Pawn.CMD
  Failed.
 Loading plugin: sscanf2
  Failed.
 Loaded 0 plugins.

Started server on port: 7777, with maxplayers: 69 lanmode is OFF.

Filterscripts
---------------
  Loaded 0 filterscripts.

Script[gamemodes/gskripta.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
Number of vehicle models: 0
Poslednja Izmena: Jul 11, 2021, 20:58:06 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I
Mnogo ljudi mi govori da sam autistican.
U pravu su...

jel si dodao te plugine u file server  ::)

Mozes probati ponovo da instaliras sve c++ redist fajlove (po mogucnosti sa oficijalnog microsoft sajta, imaju stranicu sa celom listom) za svaki slucaj.

Mozes poslati server.cfg i da li si ubacio include fajlove u mod sve kako bi trebalo da bude?

Potvrdi da se svi plugini nalaze u folderu sa pluginima.

Proveri da li je skripta dobro kompajlovana.

Svi plugini se nalaze gde treba da budu, skripta je kompajlovana dobro, dole cu poslati server.cfg.

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password 123
maxplayers 69
port 7777
hostname Server
gamemode0 gskripta 1
filterscripts
plugins Pawn.CMD sscanf
announce 0
query 1
chatlogging 0
weburl www.google.com
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 0
logtimeformat [%H:%M:%S]
language Sjerbski
U pravu su...

U tom slucaju instaliraj ovo :

https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/

Skines preko dugmeta download i pokrenes install_all.bat kao admin. Zatim samo klikces next i done dok ne instaliras sve

Citat: Luka Nikolic poslato Jul 06, 2021, 23:58:38 POSLE PODNE
ma ne znas nista

Imas li ti neki stari nik posto do sada nisam video prdonju kao sto si ti na ovom forumu?  :D

@tema
Ako jos uvek ne radi skini nove server fajlove(samp-server.exe itd) i restart PC, bitno je da imas redistove pogotovo 2010.
Mozes radi reda pokusati i dodati .dll nastavak u server.cfg

Nisam video da koristis crash-detect, mogao bi ga dodati i kompajlovati skriptu sa D3 parametrom!
Poslednja Izmena: Jul 07, 2021, 00:11:09 PRE PODNE od tutankamon

skinuo sam sve redistributable prekko tog linka i ne radi i dalje, reset sam pc i dodao sam .dll u server.cfg al nece i dalje...
U pravu su...

Mislim da je do kompjutera, jer na proslom kompjuteru isti server sve lepo radio a na ovom bas nece ni jedan. Imam sve c++ nz do cega moze biti
U pravu su...

Citat: Neckiy poslato Jul 07, 2021, 01:26:05 PRE PODNE
Mislim da je do kompjutera, jer na proslom kompjuteru isti server sve lepo radio a na ovom bas nece ni jedan. Imam sve c++ nz do cega moze biti

Ako si siguran da je do racunara, nesto mora da fali od visual c++.. Jesi siguran da je instalirao svaki bez greske? Probaj idi manuelno instaliraj..

Imam svaki, i prvi put sam manuelno jedan po jedan, drugi put preko onog bat fajla i nece svakako
U pravu su...

Do plugina je jer nece da se loaduju. sscanf mi se loadao al Pawn.CMD nece, skinuo sam najnoviju verziju, ubacio inc file u include i dll u plugins, u server.cfg dodao Pawn.CMD ili Pawn.CMD.dll i includovao u skriptu ali nece da ocita i dalje. Da li neko zna?
U pravu su...

Ako mislis na compile u skripti jesam, ako mislis na nesto drugo onda nisam, al to ti kazem, sad sam dodao ostale plugine i sve radi kako treba, samo Pawn.CMD ne radi
U pravu su...

Jesi probao Pawn.CMD 3.3.3 i kakav ti je log izasao posle toga?

Ako ne radi isprobaj Pawn.CMD 3.2.0, jer su pre novije verzije pravile neki problem sa include fajlom.
Obavezno ubaci verzije include i plugina da se podudaraju.

Posalji logove i ako nisi instaliraj crash detect ili native checker uz D3 u compiler build argumentima da u buduce imas bolje error/warn logove.
Poslednja Izmena: Jul 08, 2021, 14:37:53 POSLE PODNE od tutankamon