Pravljenje kapije

Započeo Martyn, Maj 07, 2021, 05:47:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Koristim Red Rose mod(Black School) i kad kucam /kreirajkapiju i id kapije napravi se kapija al mi ne izbaci onaj kao mini menu da mogu da pomeram kapiju itd. Moze mi neko pomoci hvala.
Deo skripte: [pawn]Dacu sta bude trebalo :)[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Poslednja Izmena: Maj 08, 2021, 00:34:05 PRE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Citat: Martyn poslato Maj 07, 2021, 05:47:18 PRE PODNE
Problem(error/warning): Koristim Red Rose mod(Black School) i kad kucam /kreirajkapiju i id kapije napravi se kapija al mi ne izbaci onaj kao mini menu da mogu da pomeram kapiju itd. Moze mi neko pomoci hvala.
Deo skripte: [pawn]Dacu sta bude trebalo :)[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
ne kontam, sta ako ti to izbacuje to ti sluzi za namjestanje kapije i saveanje ?
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: gottinho poslato Maj 07, 2021, 22:14:22 POSLE PODNE
ne kontam, sta ako ti to izbacuje to ti sluzi za namjestanje kapije i saveanje ?
znas kako ti na ATH ono izbaci kad je kreiras tj. saveas ti izbaci dialog za brzinu i to, njemu to ne pokaze

Koliko znam da se na ATH modu ne pravi preko komande kapija,organizacija,vozila itd...
Nego na /server a prije toga RCON LOGIN i PIN i možeš koristit /server i preko njega kreirat Boga oca i kapiju pomjerat lijevo-desno-gore-dole i njenu brzinu podesit.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Sere mi se od vasih komentara...

[pawn]EditDynamicObject(playerid, STREAMER_TAG_OBJECT objectid)

OnPlayerEditDynamicObject(playerid, STREAMER_TAG_OBJECT objectid, response, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz)[/pawn]