San Marino | InGame(Down+Speedo) - Upgrade mix 2k16 + 2k20/21

Započeo undere, April 22, 2021, 08:31:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ᴛᴇʙʀᴇx poslato April 23, 2021, 08:16:18 PRE PODNE
Konkretno bih ti preporucio da nikad ne koristis default boje koje budu u tdeditoru , ono crvena plava , uzas zivi. Jedino zelena i crna valjaju necemu , ostalo trazi HEX boje sto je i najbolje , ako hoces mogu ti i to objasniti. :D
Stas mi ti objasniti djete to su HEX boje nemoj biti toliko glupav i ne blamiraj se molim te. ;)

Kida, svidja mi se.
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Citat: 'axl poslato April 23, 2021, 08:31:58 PRE PODNE
Stas mi ti objasniti djete to su HEX boje nemoj biti toliko glupav i ne blamiraj se molim te. ;)
Nemoj pls da ulazimo na ts , da vidimo ko je dijete  :-*
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

Citat: ᴛᴇʙʀᴇx poslato April 23, 2021, 12:15:43 POSLE PODNE
Nemoj pls da ulazimo na ts , da vidimo ko je dijete  :-*
Nemoj molim te. :'( ps: Nemoj me smaras vise naporan si djete.

strasno veoma velika strasno o cemu vi raspravljate tdovi su ocajni kao i svaki koji se ovdje rade frosty je htio rec da smarate sa ingame/login/register/brzinometar tdovima, htio je rec da uradis na temu nekog systema tdove pa da se moze ocjenit i rec waaou fora ovo bi se moglo o tome govori.. samo sto je vas mozak toliko mal i ispran glupostima, da to vise nema smisla, jadno i zalosno koliko vas ovdje ima i samo trazite sitnicu,"ajde ts" da vidimo ko je klinac/decko/balkavac/kid i tako dalje da nenabrajam..
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato April 24, 2021, 02:08:17 PRE PODNE
strasno veoma velika strasno o cemu vi raspravljate tdovi su ocajni kao i svaki koji se ovdje rade frosty je htio rec da smarate sa ingame/login/register/brzinometar tdovima, htio je rec da uradis na temu nekog systema tdove pa da se moze ocjenit i rec waaou fora ovo bi se moglo o tome govori.. samo sto je vas mozak toliko mal i ispran glupostima, da to vise nema smisla, jadno i zalosno koliko vas ovdje ima i samo trazite sitnicu,"ajde ts" da vidimo ko je klinac/decko/balkavac/kid i tako dalje da nenabrajam..
Druze tema se zove "GTA slike & video »Textdraws" nisam ti ja Scripter da radim System za to, izgleda da si malo omasio temu. Posto ces mi reci pise "& videos" pogledaj da li je neko drugi pre mene kacio video o TextDrawovima. PS: nemoj puno da se proseravas samo oceni(ako zelis) i tjt...
Poslednja Izmena: April 24, 2021, 05:16:56 PRE PODNE od 'axl

Citat: 'axl poslato April 23, 2021, 12:33:44 POSLE PODNE
Nemoj molim te. :'( ps: Nemoj me smaras vise naporan si djete.
Dodaj me na discordu : Tebrex#0073 , vidjecemo ko je djete  :-*

Citat: ᴛᴇʙʀᴇx poslato April 23, 2021, 08:16:18 PRE PODNE
Konkretno bih ti preporucio da nikad ne koristis default boje koje budu u tdeditoru , ono crvena plava , uzas zivi. Jedino zelena i crna valjaju necemu , ostalo trazi HEX boje sto je i najbolje , ako hoces mogu ti i to objasniti. :D
pa ako lepo uklopis plava bude dobra, pogotovo svetlo plava
Graphic Designer - Contact info
davidmarkovic628@gmail.com
https://markovicdesigns.carrd.co/

Citat: DavidScript poslato April 24, 2021, 11:39:22 PRE PODNE
pa ako lepo uklopis plava bude dobra, pogotovo svetlo plava
Da , bude lijepo , al su mi najjaci ovi , ''djete nemoj me ucit''  ::)

Citat: ꜰᴏʀᴛᴇʙʀᴀᴄᴄɪ poslato April 23, 2021, 08:16:18 PRE PODNE
Molim te samo mi reci koja je "default boja" ovde.