Zentorno

Započeo Ryan_Maxwell, April 14, 2021, 10:54:37 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne znam šta se vama "dešava"  Danas prije objavljivanja sam testirao sve i radi u fullu  i na kućnom hostu i na linux..

Probleme pišite tamo na: Uputstva, diskusije i pomoć vezana za SA-MP PAWN skriptanje.  Uzmete fino mod koji nije mysql i rješen problem...... očito ću morat lockat temu.

Citat: Ryan99 poslato April 14, 2021, 19:01:22 POSLE PODNE
Ne znam šta se vama "dešava"  Danas prije objavljivanja sam testirao sve i radi u fullu  i na kućnom hostu i na linux..

Probleme pišite tamo na: Uputstva, diskusije i pomoć vezana za SA-MP PAWN skriptanje.  Uzmete fino mod koji nije mysql i rješen problem...... očito ću morat lockat temu.

Izvini ali slusaj me,sve sam povezao baza ucita normalno sve super radi na e trailu ali kada krenem da ulazim ingame nece da mi ocita register ne znam iz kojeg razloga dok mi taj isti register radi normalno na home hostu

Citat: Qubz poslato April 14, 2021, 18:27:10 POSLE PODNE
Umesto mysql_static.so sam stavio samo mysql.so i sad radi pise mi da se povezao mod na bazu ili kad krenem da udjem na server ne mogu da udjem kao da nema mod ako me razumes samo me izbaci ne pojavi mi se register

ma stavi mysql_static.so...ne moze mysql.so..

Citat: Kenny19961 poslato April 14, 2021, 19:17:38 POSLE PODNE

Problem je sto sad imam ove errore ali bas ne znam sta oni znace

[15:34:54] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[15:34:54] [debug]  cache_get_value_name_int
[15:34:54] [debug]  cache_get_value_name
[15:34:54] [debug]  cache_get_value_name_float
[15:34:54] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[15:34:54] [debug]  cache_get_value_name_int
[15:34:54] [debug]  cache_get_value_name
[15:34:54] [debug]  cache_get_value_name_float
[15:34:54] Script[gamemodes/_zgamemode.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[15:34:54] Number of vehicle models: 0

Da li znas ti do cega je ovaj error, i sad nece da mi se konekta na bazu

Kakav static.so jesi ti normalan dečko ?   

plugins streamer.so sscanf.so pawnraknet.so mysql.so SKY.so pawncmd.so MapAndreas.so

Radi sve na hostu ko podmazano, a to što ste vi jučer tek otvorili pwn i ostalo nije ničiji problem, prvo naučite osnove pa koristite mysql mod, do tada se igrajte na UP modovima.

Citat: Ryan99 poslato April 14, 2021, 20:56:14 POSLE PODNE

Kakav static.so jesi ti normalan dečko ?   

plugins streamer.so sscanf.so pawnraknet.so mysql.so SKY.so pawncmd.so MapAndreas.so

Radi sve na hostu ko podmazano, a to što ste vi jučer tek otvorili pwn i ostalo nije ničiji problem, prvo naučite osnove pa koristite mysql mod, do tada se igrajte na UP modovima.

Ryan molim te ti mi pomozi iz kojeg razloga nece da mi ucita register / login kad udjem na server na hostu da baza je povezana i nema errora nikakvih

ja sve lepo spojim i opet nece  ::)

Citat: leryov42O poslato April 14, 2021, 21:23:13 POSLE PODNE
ja sve lepo spojim i opet nece  ::)

dada meni ne radi register / login nece da ga ucita a mod i ostalo sve radi i povezano je bazu sve

Citat: Qubz poslato April 14, 2021, 21:24:36 POSLE PODNE
dada meni ne radi register / login nece da ga ucita a mod i ostalo sve radi i povezano je bazu sve
tebi je barem bazu ucitalo haha meni ni to nece

Citat: Qubz poslato April 14, 2021, 21:24:36 POSLE PODNE

Provjeri jel dozvoljena registracija, probaj login na acc Vedran... Ako nece ni to pisi PM  da ne spamamo ovdje...

Citat: Ryan99 poslato April 14, 2021, 21:26:39 POSLE PODNE
Provjeri jel dozvoljena registracija, probaj login na acc Vedran... Ako nece ni to pisi PM  da ne spamamo ovdje...
jel imas fb

Šteta da ovakav mod završi ovdje....  :-X  :-X

ako kome treba pomoc nek se javi na discord, pomoci cu  :D "almex#0515"
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: gottinho poslato April 14, 2021, 21:49:20 POSLE PODNE
ako kome treba pomoc nek se javi na discord, pomoci cu  :D "almex#0515"
acceptaj