U L T I M A T E - R P G

Započeo inside, April 11, 2021, 16:14:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Po slikama izgleda lijepo, pohvale za trud :)
Samp Stories RP - 2023 - USKORO !

Ocjena za mod  10/6 losi tdovi,sistemi su krs,organizacije nisu dobro uradjene pojedini objekti su dobro uradjeni zbog toga je moja ocjena za ovaj mod 6 ipak pokusati popraviti stvari koje su totalni krs pa cu ga objavit na ovu stranicu
Poslednja Izmena: April 19, 2021, 09:39:19 PRE PODNE od Jooxy

Citat: Jooxy poslato April 19, 2021, 09:35:22 PRE PODNE
mod je za 10/3 losi tdovi,sistemi su krs,organizacije nisu dobro uradjene i zbog tog je moja ocjena 3
sistemi su krs hahahahahahahh braca
BIGDOG ENTERTAINMENT

Nešto me boli kurac za tvoje mišljenje i uopšte mišljenje niskointeligentnih ličnosti, ae paljba idi traži cheat za pare

strah i trepet hahahha

ovako sam ja nesto googlo kad sam poceo igrat samp negdje prije nekih 10-ak i kusur godina :D
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

OzBIljNOOO KUPITE I VI SEBI BOUbIJA JA SVOG BOUbIJA NE DAM  ;D DOOOOOBAR
SAJKBHDSAGBHDVGASVGDFASVGD

Citat: Jooxy poslato April 19, 2021, 09:35:22 PRE PODNE
Ocjena za mod  10/6 losi tdovi,sistemi su krs,organizacije nisu dobro uradjene pojedini objekti su dobro uradjeni zbog toga je moja ocjena za ovaj mod 6 ipak pokusati popraviti stvari koje su totalni krs pa cu ga objavit na ovu stranicu
ovo tdovi ako ti se ne svidaju lijepo napravis nove a sto ne znas napraviti i dodati OoOzzZbBBiLjjjNO , a sisteme mozes dodavati koje hoces sebi a ovi su top nego sto ti volis fazon UP itd... , takodje org mozes kreirat sebi

www.Game-State.com" style="border-style: none;

Citat: Amci poslato April 20, 2021, 20:49:24 POSLE PODNE
ovo tdovi ako ti se ne svidaju lijepo napravis nove a sto ne znas napraviti i dodati OoOzzZbBBiLjjjNO , a sisteme mozes dodavati koje hoces sebi a ovi su top nego sto ti volis fazon UP itd... , takodje org mozes kreirat sebi
ma ne zna on ni šta hoće, dođe sa oštećenim mozgom pametovat o čemu nema pojma

judi jebo sam mumu dobar mod visoko
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD