Balkan Premium Gamemode

Započeo bunta, Septembar 28, 2020, 17:09:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: bunta poslato Februar 02, 2022, 13:11:17 POSLE PODNE
@bishop.
Ja nikada nisam reko da mod valja, citat iz mog posta
Zile ti je radio 'mysql' na tom modu (samo player je uradio jer ili nije bio placen za ostalo ili nije znao to ne mogu da kazem).
Takodje ja nisam bio placen da popravljam ili sredjujem kod, jer realno boleo me kurac, ja sam uradio ono za sta sam bio placen i toliko, a ti decko izvolte ako si toliko dobar i jak okaci ti nesto tvoje da se divimo malo tvojoj kreaciji, a ne samo da ides i seres drugima kako nemaju pojma dok niko drugi nije video ni jedan tvoj rad nikada, a pojavio si se na forumu pre par meseci.

Ako je samo jedna stvar prebacena u MySQL, sto se toliko naglasava? Kao da je to nesto toliko vazno, obicno cuvanje, samo sto se od skoro ovde poceo koristiti MySQL pa se svi hvale cim urade nesto malo u vezi njega, cak i ako to ne valja kurcu.

> a ti decko izvolte ako si toliko dobar i jak okaci ti nesto tvoje da se divimo malo tvojoj kreaciji, a ne samo da ides i seres drugima kako nemaju pojma dok niko drugi nije video ni jedan tvoj rad nikada
Nemam ja sta ovde da objavljujem svoje, ko je trebao da vidi moj rad, video je. Ja nisam retard koji ce ovde objavljivati svoja sranja kako bi neki mali majmun to ubacio u svoj server.

> a pojavio si se na forumu pre par meseci.
Vidim da volite da spominjete to o tome koliko je ko dugo na forumu, i apsolutno smatram da ste retardirani. To nema veze ni sa cim u vezi ovoga o cemu je forum, u vezi jebenog PAWN lang-a.

Citat: bishop. poslato Februar 02, 2022, 14:29:07 POSLE PODNE
Ako je samo jedna stvar prebacena u MySQL, sto se toliko naglasava? Kao da je to nesto toliko vazno, obicno cuvanje, samo sto se od skoro ovde poceo koristiti MySQL pa se svi hvale cim urade nesto malo u vezi njega, cak i ako to ne valja kurcu.

> a ti decko izvolte ako si toliko dobar i jak okaci ti nesto tvoje da se divimo malo tvojoj kreaciji, a ne samo da ides i seres drugima kako nemaju pojma dok niko drugi nije video ni jedan tvoj rad nikada
Nemam ja sta ovde da objavljujem svoje, ko je trebao da vidi moj rad, video je. Ja nisam retard koji ce ovde objavljivati svoja sranja kako bi neki mali majmun to ubacio u svoj server.

Vidim da volite da spominjete to o tome koliko je ko dugo na forumu, i apsolutno smatram da ste retardirani. To nema veze ni sa cim u vezi ovoga o cemu je forum, u vezi jebenog PAWN lang-a.
Malo si mi nisi jasan sad iskreno pricamo, imam pitanje zapravo, kada si bio mali jel' te majka na glavu ispustila ili o cemu se radi? Zbog cega ti moras da budes mirodjija u svakoj corbi, svuda tvoj username gde god udjes na ovom forumu, i sto je pored svega toga najjace uvek je tu neka svadja neko prozivanje, u cemu je fora molim te mi reci?

Citat: Double Seven' poslato Februar 02, 2022, 14:35:16 POSLE PODNE
Malo si mi nisi jasan sad iskreno pricamo, imam pitanje zapravo, kada si bio mali jel' te majka na glavu ispustila ili o cemu se radi? Zbog cega ti moras da budes mirodjija u svakoj corbi, svuda tvoj username gde god udjes na ovom forumu, i sto je pored svega toga najjace uvek je tu neka svadja neko prozivanje, u cemu je fora molim te mi reci?
Problem je to sto je vecina ljudi odavde retardirana.

Citat: bishop. poslato Februar 02, 2022, 14:29:07 POSLE PODNE

Pa ko naglasava to da je nesto u mysqlu? Ja sigurno ne. MySQL sam ja kao svaki malo bolji "skripter" naucio odavno, to sto ljudi koji pocinju sa skriptanjem ne znaju ili nisu u stanju da nauce realno nije moj problem.

Nisam ja reko da ti moras da objavis kod decko, Butigan je jedan od najboljih, ako ne i najboljih skriptera sa balkana ikada pa nije objavio skoro nista, xunder je objavio jedan inc, Ino je objavio par inc, ali su momci pokazali ko su i sta su svojim doprinosom zajednici, pomaganjem onima koji ne znaju, fixanjem bagova i ko zna sve cime.

Pogledaj mi datum registracije na forum, to ti govori o mojim godinama, dok tvoje ponasanje govori o tvojim :)

Citat: bishop. poslato Februar 02, 2022, 14:43:04 POSLE PODNE
Problem je to sto je vecina ljudi odavde retardirana.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: bishop. poslato Februar 01, 2022, 13:39:11 POSLE PODNE
Zasto toliko naglasavate taj MySQL, zasto u gamemodovima koji koriste INI proces cuvanja ne stavite u naslov INI?

Svaka cast na tom MySQLu.

Imenovanje je malo u ku*cu.

Za ovo ne znam da li ima potrebe ista govoriti, slika objasnjava sve.

Kako se vi ovde snalazite jebem ti zivot, lepo odvoji sve, na primer varijable za vozila odvojis od player var-ova, malo to treba da se popravi.

A za ovo ce svaka rec biti suvisna..

Eto koliko je dobar gamemode, svi ga hvale a nisu u kod zavirili, po slikama ocenjuju.
:O

Kad ja mora da odgovaram na ovaj jebeni mrtvi stari mod.

Druze da si malo gledo San Marino mod , vido bi da je ovo  isto ko i na SM da nije nista dirano.

Treba tebe tuci u glavu ocigledno te nisu dugo tukli.
skazy42O

Reborn - Developer & Owner
- www.reborn-ogc.com

Citat: bunta poslato Februar 03, 2022, 23:02:44 POSLE PODNE
Pa ko naglasava to da je nesto u mysqlu? Ja sigurno ne. MySQL sam ja kao svaki malo bolji "skripter" naucio odavno, to sto ljudi koji pocinju sa skriptanjem ne znaju ili nisu u stanju da nauce realno nije moj problem.

Nisam ja reko da ti moras da objavis kod decko, Butigan je jedan od najboljih, ako ne i najboljih skriptera sa balkana ikada pa nije objavio skoro nista, xunder je objavio jedan inc, Ino je objavio par inc, ali su momci pokazali ko su i sta su svojim doprinosom zajednici, pomaganjem onima koji ne znaju, fixanjem bagova i ko zna sve cime.

Pogledaj mi datum registracije na forum, to ti govori o mojim godinama, dok tvoje ponasanje govori o tvojim :)

> dok tvoje ponasanje govori o tvojim
Ponasanje? Jer sam ti lepo rekao i obrazlozio zasto gamemode ne valja?
Na ovom forumu niti jedna osoba ne zna da prihvati kritiku ili bilo kakvu cinjenicu koja se njima ne svidja, ne budite debili.

> Pa ko naglasava to da je nesto u mysqlu? Ja sigurno ne.
Stvarno?

Citat: skazy42O poslato Februar 03, 2022, 23:06:02 POSLE PODNE
Kad ja mora da odgovaram na ovaj jebeni mrtvi stari mod.

Druze da si malo gledo San Marino mod , vido bi da je ovo  isto ko i na SM da nije nista dirano.

Treba tebe tuci u glavu ocigledno te nisu dugo tukli.
Mene apsolutno boli ku*ac za "San Marino mod", ovo je Balkan Premium i ja pricam o njemu.
Ako je vec neki gamemode uzeo kao osnovu neka ga malo popravi, da se ne blamira.

> Treba tebe tuci u glavu ocigledno te nisu dugo tukli.
Mene treba tuci jer ne znate da sklopite jedan usrani gamemode? Kao da se nesto puno trazi od vas, svakako nema nista specijalno ni u jednom vasem gamemodu, a opet za go kurac nije...
Idi igraj na nekom balkanskom freeroam serveru koji u imenu ima roleplay i ne proseravaj se.

Citat: bishop. poslato Februar 03, 2022, 23:50:13 POSLE PODNE
> dok tvoje ponasanje govori o tvojim
Ponasanje? Jer sam ti lepo rekao i obrazlozio zasto gamemode ne valja?
Na ovom forumu niti jedna osoba ne zna da prihvati kritiku ili bilo kakvu cinjenicu koja se njima ne svidja, ne budite debili.

> Pa ko naglasava to da je nesto u mysqlu? Ja sigurno ne.
Stvarno?

Mene apsolutno boli ku*ac za "San Marino mod", ovo je Balkan Premium i ja pricam o njemu.
Ako je vec neki gamemode uzeo kao osnovu neka ga malo popravi, da se ne blamira.

> Treba tebe tuci u glavu ocigledno te nisu dugo tukli.
Mene treba tuci jer ne znate da sklopite jedan usrani gamemode? Kao da se nesto puno trazi od vas, svakako nema nista specijalno ni u jednom vasem gamemodu, a opet za go kurac nije...
Idi igraj na nekom balkanskom freeroam serveru koji u imenu ima roleplay i ne proseravaj se.

Ovo je jedan od onih projekata za koji skripter bude placen, gospodin koji ga plati u jednom trenutku odustane od toga i tako sam gamemode zavrsava u rukama skriptera. Naravno, ukoliko ga ne isplati, on moze da radi sa njim sta god hoce.

E sad, jedno jako banalno pitanje, ja na primer radim na jednom svoj projektu, i radim samo to, pritom radim za novac ono sto ljudi zatraze od mene. Zasto bih ja tracio svoje dragoceno vreme koje mogu da iskoristim za nesto sasvim drugo, nego sredjivao neki tamo mod koji mi nije placeno da odradim? Naravno, ovde spadaju osobe sa znanjem, posto nista novo iz tog sredjivanja moda nece nauciti, osim sto ce izgubiti vreme.

Btw, pogledaj malo balkan samp, ovde dobar kod skoro da ne postoji, navikavaj se, i kada bi pogledao zapravo buntine radove, video bi za sta je bio sposoban pre godinu dana kada je iole aktivno radio. Puca svima nama kurac da menjamo 80k linija koda i "ulepsavamo" da bi se tebi svidelo ;) <3

Ja sam samo prokomentarisao ovaj kod, imam pravo da kazem sta mislim. Lepo sam rekao da je gamemode los, a on ne zna da prihvati kritiku.

Kako da fixam server [DATABASE] * Cannot connect, shutting down. POMOC

Kada udem u scriptfiles korisnici nepise mi nista kako da fixam to

Naci spojio sam sve kako treba vezano za msqly bazu, no i dalje mi kaze Cannont connect, shuting down. :'(
To get something you never had,
You have to do something you never did.

Citat: SANDERLAND poslato Oktobar 04, 2022, 21:04:14 POSLE PODNE
Naci spojio sam sve kako treba vezano za msqly bazu, no i dalje mi kaze Cannont connect, shuting down. :'(
Druze 2022 je godina...

To ima neke veze? ::)
To get something you never had,
You have to do something you never did.