◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Galardo poslato Jun 28, 2021, 18:23:04 POSLE PODNE
Pa sta mislis, da li ce obicni wordpress dati vise opcija od samog hmtl,css,js sa kojim mozes napraviti sto zelis.
Pa zato i razmisljam , sve sto zelim da uradim a da je vise od nekog normalnog se mora platiti u wordpressu i to me opasno nervira :)

Nesto me jebe laptop, nece da se puni, zna neko do cega bi mzd moglo biti ?

Citat: ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ poslato Jun 28, 2021, 21:52:14 POSLE PODNE
Svacega...od punjaca, preko kola za napajanje, do baterije...Obicno je problem baterija, pogotovo ako se puni makar malo.

Citat: Deleted User poslato Jun 28, 2021, 22:01:59 POSLE PODNE
Svacega...od punjaca, preko kola za napajanje, do baterije...Obicno je problem baterija, pogotovo ako se puni makar malo.
Laptopovi imaju taj problem sa baterijama , zato ja moj drzim 24h na punjacu :D

Citat: ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ poslato Jun 28, 2021, 21:52:14 POSLE PODNE
Sam punjač može biti uzrok, konektor punjača (hladan lem) ili baterija. Ako se dogodi da negdje postoji kratak spoj u kolu laptopa (ili punjača) obično punjač ima kolo koje reaguje na kratke spojeve i isključi sam sebe. Provjeri lampicu punjača kada priključiš punjač.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 28, 2021, 22:18:28 POSLE PODNE
Sam punjač može biti uzrok, konektor punjača (hladan lem) ili baterija. Ako se dogodi da negdje postoji kratak spoj u kolu laptopa (ili punjača) obično punjač ima kolo koje reaguje na kratke spojeve i isključi sam sebe. Provjeri lampicu punjača kada priključiš punjač.
Nju sam gledao ne upali se lampica kada ga ustekam u struju

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 28, 2021, 22:03:12 POSLE PODNE
Laptopovi imaju taj problem sa baterijama , zato ja moj drzim 24h na punjacu :D
Kontao sam da je mzd do toga sto kad radi ja punim ga ali sumnjam

iskreno w11 glupost zesca, isto ko da je neko samo temu malo uredio pomakeo ovaj dole kurac na sredu i tjt, 90% stvari dijeli sa 10tkom

da se xp il 7 moze koristit normalno ko sto ne moze, ne bi apdejtovo nikad ni na 10tku a kamoli na 11 :D

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 29, 2021, 00:23:17 PRE PODNE
da se xp il 7 moze koristit normalno ko sto ne moze, ne bi apdejtovo nikad ni na 10tku a kamoli na 11 :D
Ko kaze da ne moze , ajde xp mozda i ne , ali meni 7 radi dobro posao :D

Citat: SlavicBeast poslato Jun 28, 2021, 14:41:46 POSLE PODNE
Nazalost da. U proteklih godinu dana postalo je, kao kazna, koristiti w10 na HDDu, jos ako je neki losiji procesor, 4 GB RAM-a (kao na mom laptopu), to je smrt, dok je pre godinu i po, dve, sibao...
Vrv cu da gledam da mu instaliram 7 ili 8.1.

7 za slabije kompjutere, laptope definitivno jer svakako oni slabo šta i mogu radit što je pravljeno za w10 ili u zadnje 3-4g

Ja sam se zajebao dobro što sam prošle godine prodao pc, trebao sam samo upgradeovat, ne mogu prežalit... za 300e dao monitor 24", tast mis podlogu rampage rgb, pc i3 7100 gtx 1060 3gb 8gb rama ssd 120 hdd 500, bilo prelijepo, prodao to uzeo novi monitor 144hz aoc, pc ryzen 3600 rx 580 8gb 16gb rama 500gb m2 nvme, 500gb hdd za 800e i taj pc je u 2mj radio 10 dana mozda, bude discord upaljen :') i njeg prodam za iste pare iako je mogao još 200e gore, samo mi žao onog pca što ode za male pare a radio boga oca uživancija bila kad sam mu ubacio ssd onda sa koronom kad pocelo

Moj procesor u februaru kad jedino što radi je discord i spotify:

Ti si jos i dobro prosao, da za te pare sklopis takvu masinu. Danas grafiku jedva da mozes da nadjes, a od onih sto preprodaju mozes uzeti istu tu za 300-350 evra, jos i ostale komponente. Mislim sjajna konfiguracija.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Pretjerali su bukvalno, RTX 3090 po 2500/3000 eura, za 500e krajem decembra sastaviš pc uživaš u svemu što poželiš, sad samo grafička toliko..

Cijene su stvarno katastrofalne. Ja sam razmišljao o nekom buildu nakon škole ali od toga definitivno nema ništa još neko vrijeme, a pitanje je da li će se i vratiti cijene ikada :(
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Hoće, počelo je polako čini mi se, trebaće vremena

Cene se primiruju. Za one koji planiraju upgrade, sad se hvata poslednji voz da se neka graficka karta proda za iole visu cenu od realne :P
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"