◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Koje su sanse da je Eriksen prezivio ? Ovo je brutalno stresno i predugo traje... Samo da nije ono najgore..  :'(
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Hydra. poslato Jun 12, 2021, 18:52:53 POSLE PODNE
Koje su sanse da je Eriksen prezivio ? Ovo je brutalno stresno i predugo traje... Samo da nije ono najgore..  :'(
Stabilno je , bice dobro :)

Koliko je forum postao neaktivan, dosadno je :/

Citat: V01D poslato Jun 13, 2021, 10:13:30 PRE PODNE
Koliko je forum postao neaktivan, dosadno je :/
Drago mi je vala, kada je kreator igrice odustao pre ravno 10 godina - bilo je i vreme.

Baš i nisam impresioniran. Valjda od lošeg trailera.

Meni prejako jer imaju i prejak engine, BF1 mi najjači još prvi put radili WW1 i napravili nešto savršeno i za SP i za MP

CoD sad mora da se popravi inače izgubi igrače, zajebali su šansu sa Cold War-om mislim za MP (kao što je BF zajebao 5), Modern Warfare i Warzone ih drži jer nisu imali konkurenciju za moderno ratovanje godinama, a nevjerovatno je vidjeti da BF4 još uvijek ima igrače posle 8 godina

Da hoće neko biti konkurencija Rockstaru za GTA, možda bi se i potrudili oko 5ice ili čak uradili 6icu :)
Poslednja Izmena: Jun 13, 2021, 20:32:38 POSLE PODNE od 'xza

Citat: 'xza poslato Jun 13, 2021, 19:39:32 POSLE PODNE
Auh

Tu igru ako pokrenem na 1660 super i3 9100f 16gb ram ima da nestane struje u čitavoj mahali.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Citat: X-Skyz poslato Jun 13, 2021, 21:36:47 POSLE PODNE
Tu igru ako pokrenem na 1660 super i3 9100f 16gb ram ima da nestane struje u čitavoj mahali.
Ma moći ćeš lagano

Gledam E3 od Square Enix-a za Marvel, ide Guardians of the Galaxy, reko aj top, gameplay kao da je za PS3.. nadam se da će popraviti do releasea to za par mjeseci, još 1 protagonista Starlord, mogli su više napraviti da ponekad može i od drugih priča i borba da se vidi ili samo ekspanziju za Marvel Avengers da su napravili kao što Black Panther dolazi

jel ima kakva jebacka igrica da je novija sa pricom grafikom ili nesto sto se vrijedi probat, tipa mafia 1 definitive nju sam vec preso jebajiga

znaci bilo sta nebitno kolko je zahtjevna

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jun 14, 2021, 19:18:05 POSLE PODNE
jel ima kakva jebacka igrica da je novija sa pricom grafikom ili nesto sto se vrijedi probat, tipa mafia 1 definitive nju sam vec preso jebajiga

znaci bilo sta nebitno kolko je zahtjevna

Detroit Become Human, najbolja igra koju sam ikad zaigrao, nema game overa i slično, svaka radnja će dati neki drugi ishod, što se tiče karaktera Markus mi omiljeni, probaj ako nisi :)

da hoce mi ko doc opljackat benzinsku, al da me ne ubije
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Jun 14, 2021, 22:22:26 POSLE PODNE
da hoce mi ko doc opljackat benzinsku, al da me ne ubije

Ti bi još i birao.  :D

Citat: Hydra. poslato Jun 14, 2021, 22:37:16 POSLE PODNE
Ti bi još i birao.  :D
salim se, ja bih samo izaso nek odnesu sve bmk :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD