SAMP Klijent i gta_sa

Započeo Ejs, Septembar 18, 2020, 16:02:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ejs

*

Tip: Klijent/Server
Operativni Sistem: Windows
Verzija servera: R2
Koristi plugine: Da
Plugini (ako ima): Sve standardno: mysql, izcmd da ne nabrajam
YSI: 5.0
Logovi (server_log.txt):
Ne mogu sve po ovom formularu pa cu dolje razgranat tekst.

Eh, ovako sve je sinoc pocelo kada sam odradio neke textdrawe, klasika, model skina, speedometar, oruzje i tako to. I krenem ja da testiram na svom main PC-ju(navest cu konfiguraciju pca poslije).
Svaki put kad pozovem textdraw stade sve na sekundu. Kontam tajmeri su na pre malom intervalu. Cackam, igram se oko toga, ali pomaka bez. Znaci jel sam pozvao textdraw neki eto ga fps zakuca u 0 na sekundu, mislim sigurno sam zajebao nesto u kodu pa cu trazit kasnije rješenje. I nista uzem ja stari laptop trebo sam testirat neke komande sta se odvijaju imedju dva igraca tipa "sellcarto" i reko da vidim kako na tom laptopu te texdrawove prikazuje kad ono bez ikakvog fps dropa ili najmanjeg laga.

Mislim mozda je do GTA Instalacije izmjenjam obe instalacije, ovu sa laptopa na PC sa PC-a na laptop, instaliram nanovo samp klijente, udjem na server kad opet isto laptop ucitava sve bez ikakvog laga, a na main pc-u svaki put zabode fps u 0 na sekund. Onda probam servere izprebacivat, znaci host prebacim na 3. PC rekoh da probam i opet ista situacija.

Konfiguracija maina:
Ryzen 7 3800x
16gb ram
Msi 5700 xt 8 GB
Win10

E sad meni neide to u glavu kako. Ne znam jel do toga sto je laptop Nvidia grafa i Intel procesor, a main je AMD pa zato. Drajveri svi redovno updateovani, pc vrti druge igre tipa PUBG, GTA V, CS bez pol muke, tako da ako neko zna u cemu bi mogao biti problem i kako da se popravi :D

Citao sam po stranom samp forumu ima slicnih slucajeva, ali ni jedno rjesenje nije meni pomoglo.

Pokusao sam bit sto kraci i jasniji, ako je nesto tesko za razumjeti pisite.

Ejs

*

EDIT: Zaboravio sam jos reci da sam isao na druge servere na za koje sam 100% siguran da textdrawi rade i zabadalo mi  :-[

Ejs

*