open.mp | WIKI

Započeo skritpe iz 2007 godine. ( ͡° ͜ʖ ͡°), Avgust 04, 2020, 00:57:47 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 04, 2020, 13:29:55 POSLE PODNE
Lasha me obožava :P

I to što me onaj admin ne voli (niti ja njega volim jer je toksični retard) nema veze sa ostalim :D

EDIT: Na Hual-a mislim ;)
ma svi tebe obozavaju HAHAHAHAHHAHAHHAHA

@Vasic samo mu obrisi poruke da ne ide dalje :-*

Sta ne smem nista prokomentarisati booozeee

Decko necu da se svadjam sa budalama :-*

Ako i ozivi morace dobro da se potrude da nadmase slavu sampa i da privuku samp playere , ali ajde da vidimo sta to nude ;)
Samo se bojim da ne bude kao MTA , koji je u senci SA:MP-a ;)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 04, 2020, 13:45:31 POSLE PODNE
Ako i ozivi morace dobro da se potrude da nadmase slavu sampa i da privuku samp playere , ali ajde da vidimo sta to nude ;)
Samo se bojim da ne bude kao MTA , koji je u senci SA:MP-a ;)
Ne razumeš baš...

Ja mogu da startujem svoj open.mp server i svi SA-MP igrači će moći da se konektuju putem klasičnog SA-MP klijenta (bez da išta skidaju) tako da ne moraju baš nešto da se trude da privlače dečicu kao što su igrači SA/ZG/OS/BS itd koji svakako ni ne znaju bilo šta

A klijent će biti tu jer će biti i DL, Logan i DeitY su na primer rekli da se odmah premeštaju na open.mp ako bude DL support (što će biti)
A verujem da će i @BloodMaster otvoriti server ubrzo na open.mp-u tako da kidanje

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 04, 2020, 13:49:41 POSLE PODNE
Ja mogu da startujem svoj open.mp server i svi SA-MP igrači će moći da se konektuju putem klasičnog SA-MP klijenta (bez da išta skidaju)
E onda u tom slucaju dobro , ja sam mislio da ce trebati poseban client posebno sve ;)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 04, 2020, 13:55:39 POSLE PODNE
E onda u tom slucaju dobro , ja sam mislio da ce trebati poseban client posebno sve ;)
Biće klijent posle (prvo ide samo server kao što sam već rekao) ali koliko sam razumeo uvek će default SA-MP client raditi