Boga pitaj sta je ovo [Pomoc]

Započeo Un.known, Jul 05, 2020, 20:46:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Neki warninzi mi se pojavili nikad ih video nisam
Deo skripte: [ pawn ]  PAWN [ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ] ####### [ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Warning : https://imgur.com/a/rHGC6Tg [ OVO AMX i Bintree nikad nisam video nit ga ima nedje u skripti, btw ovo za loose identation znam da resim samo nezz koliko trebam puta space da kliknem da bi se fixali hahahaha, aj pomagajte :D

LINIJE : https://imgur.com/a/XnbOYXm

Poslednja Izmena: Jul 10, 2020, 02:36:11 PRE PODNE od Vasic

ne mozes uzeti samo code i ubaciti ga u mod i ocekivati da ce odma raditi...  ::)

Citat: XORD poslato Jul 05, 2020, 21:00:23 POSLE PODNE
ne mozes uzeti samo code i ubaciti ga u mod i ocekivati da ce odma raditi...  ::)
druze to mi se odjednom pojavilo kad sam ubacio bio TD jedan pa sam ga skinuo i odma dobio ovaj k :D

SLIKA

Ukoliko nisi primetio, baca ti warninge u dva include-a. Tako da otvori .inc fajl, jedan pa drugi i nadji linije gde ti baca i posalji ovde

Citat: CarlosWattana poslato Jul 05, 2020, 22:08:18 POSLE PODNE
omg ,de obriši to .pwn iz imena svega ti.
druze , ja sam to stavio iz sprdnje, a i resio bi ovo da sam se sretao nekad sa ovakvim problemima..

Citat: V01D poslato Jul 05, 2020, 22:25:05 POSLE PODNE
SLIKA

Ukoliko nisi primetio, baca ti warninge u dva include-a. Tako da otvori .inc fajl, jedan pa drugi i nadji linije gde ti baca i posalji ovde
vazi sada cu :D

Citat: V01D poslato Jul 05, 2020, 22:25:05 POSLE PODNE
SLIKA

e brt, malo pre sam gledao nes i samo sam napisao #pragma disablerecursion i to se fixalo, :D
Poslednja Izmena: Jul 06, 2020, 10:37:24 PRE PODNE od Zed.pwN