Vice City Multiplayer na balkanu

Započeo markovic246, Jul 02, 2020, 21:37:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Planiram uskoro otvoriti Vice City Multiplayer server sa balkanskim mdom,pa da li bi igrali na takvom serveru? Isto ovo sam okacio na fejs i dobio neverovatno dobru podrsku od samp igraca pa me zanima vase misljenje. Da li bi uspelo ovo kod nas?

nece uspjeti, dzaba se trudis

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

to je bila fora ko kad su hteli da otvore gta 4 mp... pa nema podrške od developera tako i za vcmp

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Fqris poslato Jul 02, 2020, 22:37:12 POSLE PODNE
nece uspjeti, dzaba se trudis

Uz malu podrsku youtubera sve je moguce ;)

A i da imam 5-10 igraca dnevno to je uspeh.

Eto ti podrška teško će uspeti, neki nemaju komp za GTA 5 pa će igrati SA/VC teško da će bez YouTubera uspeti, a i ovako ako oni odu, ne znam...
Srećno ti nadam se da ćeš uspeti :)
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Nema leba od toga ;)
@tema Ne vjerujem da ce da uspije  ::)
《》< PROFFESIONAL SCRIPTER > 《》

Gledaj,  iskreno nema sanse da uspes bez YT-ra

Samo guraj moras pokusati  :D
~Atencion Gaming Developer~
~Atencion Gaming Owner~
~Atencion Gaming Mapper~

Ne verujem da ce neko i pokusati da igra. Budimo realni, Gta SA je stara igrica, a da ne pricam tek o VC-u. Polako ljudi prestaju da igraju i prelaze na nesto drugo, stvar je u tome sto umesto da napredujemo, mi se vracamo unazad, sto nikako nije dobro. Da li uopste VC ima bilo kakvu podrsku za MP? Sto se update-a tice? Pretpostavljam ne.. Ljudi ce uci da cisto vide na kratko, videce da je sranje i otice. To je neko moje razmisljanje, sada sta znam, mozda gresim, ali svakako mislim da ne bi uspelo :/

Pokušaj možda i budeš uspio ,al imaj na umu da samp serveri propadaju a kamol Vice City. :) GL u svakom slučaju ;D