5G

Započeo Alhemičar, Jun 25, 2020, 21:56:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Alhemičar poslato Jun 25, 2020, 22:32:49 POSLE PODNE
Samo čekam kaznicu xaxa

smes da radis to...
Ime wi-fija ne moze biti kaznjeno kolko ja znam  :D
PAWN DEVELOPER - 2016

KAD JE NAJTEZE BUDI CVRST KAO CELIK
I SJAJI KAO NAJSKUPLJI DIJAMANT

VER MONT COMMUNITY

Kontakti:
FB: https://www.facebook.com/zmajko.youtube
IG: https://www.instagram.com/zmajkobrate

Citat: TimCassio poslato Jul 01, 2020, 14:13:00 POSLE PODNE
Vi ste samo obicni debili koji zive za to da im internet stranicu ucitava u sekundi. Smejte se koliko hocete, ali kada su postavili 5g antene u Velikoj Britaniji na skolama, deca su preko noci oboljevala od raznih bolesti.
I ja sam dobio autizam od tvog komentara

Ljudi vide taj 5G u svemu, pričaju o nekim zračenjima. E onda ti koji se boje zracenja neka izbace sve elektronicke uredaje iz kuce kao i svoje mobitele jer i oni zrace.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: andr00- poslato Jul 01, 2020, 15:46:08 POSLE PODNE
I ja sam dobio autizam od tvog komentara

Vec si imao autizam, ne boj se.

Edukujte barem nekoga
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Čemu 5G? Imamo 4G pa dobro je, i ako je nisu protestirali kao i 3G ali su je svejedno pustili... Slušao sam dosta priča poput pčele uzumiraju kao što se nekima pojavljuve bolest od 5G tornja...
A i sam po sebi je jeziv po izgledu.. Po meni treba se to sve uništiti lepo protestirati 4G i gotovo.. Hoćeš da ti se sve učitava u jednoj sekundi, i da se podaci prenose u sekundu?
Ljudi ne znaju šta rade na kraju ćemo umreti svi kao i planeta nažalost... U Kini jedu svaka da se lepo izrazim jela, poput šišmiša od kojih je nastao COVID-19 ili ti 2019-nCoV.. Zar Kinezi ne mogu normalno živeti kao i svi ljudi na ovoj okrugloj planeti? Ja bih teo da ljudi udržavaju planetu da nešto bude u budučnosti deci ili na primer meni, Vama i tako dalje...
Poslednja Izmena: Jul 05, 2020, 07:39:04 PRE PODNE od [][] Foxy 2k19 [][]
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Zivimo u svet idealizma, kapitalizma i sve vecu globalizaciju.Nije samo Kina vec tu su  i ""veliki"" Igraci.Poput Amerike,Rusija,S.Koreja,EU i NATO.Gde glavan faktor je ko uzece vece pare.A realno kad imas i pare imas i moc.Sad je borba ko vise uzece novca od korone.Pa od 5G mreze.Amere su sefovi na Balkanu zajedno sa EU I NATO Koje stavljaju korumpirane politicare kako bi te iste uzeli pare A za uzvrat da rasprodaju nacionalni IDENTITET,DOSTOJINSTVO i promene IME DRZAVE.Imamo primer kod Crna Gora i Makedonije.

5G mreza je vojno oruzje.Razvijali su u hladnom ratu da bi zracili ruse.I sad ocekuju da nam metnu to oruzje i prolazi da nije stetno.A mnogo brojne studije su dolazili da je 5G mreza STETNA.

U svetu odlucuju par ljudi koji posedjuju veliki kapital..Eo tramp pre par mjeseci budala zamalo da izazove treci svjetski rat..Ulazimo u doba gde se nezna sta je sigurno danas pricas ovo sutra desi se drugo.

Citat: [][] Foxy 2k19 [][] poslato Jul 05, 2020, 07:35:17 PRE PODNE
Čemu 5G? Imamo 4G pa dobro je, i ako je nisu protestirali kao i 3G ali su je svejedno pustili... Slušao sam dosta priča poput pčele uzumiraju kao što se nekima pojavljuve bolest od 5G tornja...
A i sam po sebi je jeziv po izgledu.. Po meni treba se to sve uništiti lepo protestirati 4G i gotovo.. Hoćeš da ti se sve učitava u jednoj sekundi, i da se podaci prenose u sekundu?
Ljudi ne znaju šta rade na kraju ćemo umreti svi kao i planeta nažalost... U Kini jedu svaka da se lepo izrazim jela, poput šišmiša od kojih je nastao COVID-19 ili ti 2019-nCoV.. Zar Kinezi ne mogu normalno živeti kao i svi ljudi na ovoj okrugloj planeti? Ja bih teo da ljudi udržavaju planetu da nešto bude u budučnosti deci ili na primer meni, Vama i tako dalje...
ako već hoćeš tako uzmeš sve iz kuće pobacaš i odeš u pećinu da živiš...  :-X :D :D :D

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: ᗪ卂乂 poslato Jul 05, 2020, 12:37:58 POSLE PODNE
ako već hoćeš tako uzmeš sve iz kuće pobacaš i odeš u pećinu da živiš...  :-X :D :D :D
Bravo, ja bih to radio odem u sumu nigde nikog i zivim lep pravi zivot normalnog coveka
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Jul 05, 2020, 11:41:49 PRE PODNE
Zivimo u svet idealizma, kapitalizma i sve vecu globalizaciju.Nije samo Kina vec tu su  i ""veliki"" Igraci.Poput Amerike,Rusija,S.Koreja,EU i NATO.Gde glavan faktor je ko uzece vece pare.A realno kad imas i pare imas i moc.Sad je borba ko vise uzece novca od korone.Pa od 5G mreze.Amere su sefovi na Balkanu zajedno sa EU I NATO Koje stavljaju korumpirane politicare kako bi te iste uzeli pare A za uzvrat da rasprodaju nacionalni IDENTITET,DOSTOJINSTVO i promene IME DRZAVE.Imamo primer kod Crna Gora i Makedonije.

5G mreza je vojno oruzje.Razvijali su u hladnom ratu da bi zracili ruse.I sad ocekuju da nam metnu to oruzje i prolazi da nije stetno.A mnogo brojne studije su dolazili da je 5G mreza STETNA.

U svetu odlucuju par ljudi koji posedjuju veliki kapital..Eo tramp pre par mjeseci budala zamalo da izazove treci svjetski rat..Ulazimo u doba gde se nezna sta je sigurno danas pricas ovo sutra desi se drugo.

Odakle si kopiro taj text sine?

Citat: XORD poslato Jul 05, 2020, 21:45:16 POSLE PODNE
Odakle si kopiro taj text sine?

@XORD  dovoljno sam pametan da bi napisao ovo...Nisam kopirao... Nego mozak me sluzi
Poslednja Izmena: Jul 05, 2020, 22:08:09 POSLE PODNE od Lukenzzi_Cassano

Citat: [][] Foxy 2k19 [][] poslato Jul 05, 2020, 07:35:17 PRE PODNE
Samo vi slušajte medije šta pričaju ,kakvi crni kinezi ,sve je to amerika poslala COVID.To se zna samo što se šuti.

Citat: CarlosWattana poslato Jul 05, 2020, 22:13:53 POSLE PODNE
Samo vi slušajte medije šta pričaju ,kakvi crni kinezi ,sve je to amerika poslala COVID.To se zna samo što se šuti.
Aaa , ti si onaj koji vredja majke , i koji zna nesto sto i ne zna ?

Ne treba nam 5 g mreža.

Citat: Trysha poslato Jul 05, 2020, 22:20:28 POSLE PODNE
Aaa , ti si onaj koji vredja majke , i koji zna nesto sto i ne zna ?
kome sam ja majku vredjao šta kenjaš tu