"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: MarkeZ poslato Januar 04, 2024, 17:47:38 POSLE PODNE
Zna li neko kako da stavim brojeve na zonama (ako ima kod) i kod za labele igraca iznad glave da pisu (da mogu da stavim naziv labela i boju preko komande) i kod da kreiram utakmice za kladionice realne?
Mape - https://www.facebook.com/profile.php?id=61556600037137
Contact/Info - Discord: MarkeZ#1096

Citat: MarkeZ poslato Januar 04, 2024, 17:47:38 POSLE PODNE
Zna li neko kako da stavim brojeve na zonama (ako ima kod) i kod za labele igraca iznad glave da pisu (da mogu da stavim naziv labela i boju preko komande)
oces celu skriptu da ti napisemo?
najjaci skripter

Treba mi taj deo samo ne cela skripta(server)
Mape - https://www.facebook.com/profile.php?id=61556600037137
Contact/Info - Discord: MarkeZ#1096

Pozdrav,treba mi jedna pomoc oko mapa u skripti ubacio sam mape sebi al mi se sporo ucitavaju skroz ako neko zna kako da optimizujem mape  hvala unapred  :)

Citat: Esmer_BOG poslato Januar 14, 2024, 18:04:43 POSLE PODNE
Pozdrav,treba mi jedna pomoc oko mapa u skripti ubacio sam mape sebi al mi se sporo ucitavaju skroz ako neko zna kako da optimizujem mape  hvala unapred  :)
esko
BunnyDev

Citat: Esmer_BOG poslato Januar 14, 2024, 18:04:43 POSLE PODNE

Koriguj stream i draw distance na svim mapama u radijusu lokacije gdje se nalazis, i postavi priority na vece objekte (zgrade i slicno).
Ovo ti je komanda, sa default vrijednostima na nekim parametrima, njih mozes sebi doraditi po svojim potrebama
[pawn]CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_OBJECT_SD, Float:drawdistance = STREAMER_OBJECT_DD, areaid = -1, priority = 0)[/pawn]

Treba mi sistem kapije otvaranje i zatvaranje za orge hvala ljepo

Youtube API da mogu na serveru da upisem pesmu i da on searchuje izbaci listu pesama sa tim imenom i pustim da svira.

trazim sljedece:
Uglavnom mozete ostaviti link moda ili link topica nekog moda u kojem se nalazi ovo sljedece sto cu nabrojati ili da ostavite skriput
sistem attach
FBI/ ZANDANMERIJU org
/Liveevent sistem
/gotomark /mark
/cnc

Citat: Ecuador Vasquez poslato Februar 10, 2024, 23:42:40 POSLE PODNE
trazim sljedece:
Uglavnom mozete ostaviti link moda ili link topica nekog moda u kojem se nalazi ovo sljedece sto cu nabrojati ili da ostavite skriput
sistem attach
FBI/ ZANDANMERIJU org
/Liveevent sistem
/gotomark /mark
/cnc
Limex Gaming

koja verzija limexa mozes poslat link moda?

jel ima neko skriptu /setrank [ID igraca] [Ime ranka] za lspd rankove ?