"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

treba mi /apark komanda za preparkiranje bilo kojeg vozila na serveru al da moze samo vlasnik da koristi komandu treba mi hitno tako da ako nekog ne mrzi nek napravi i nek mi posalje hvala u napred

Trebao bi mi include "Aplcrasher" ne mogu compile jedan mod bez toga a ne mogu nac na netu nigdje taj include pa ako netko ima da ga postavi ovdje bio bi mu zahvalan haha :)
Samp Stories RP - 2023 - USKORO !

Citat: Damjan. poslato Februar 04, 2023, 00:05:24 PRE PODNE
Trebao bi mi include "Aplcrasher" ne mogu compile jedan mod bez toga a ne mogu nac na netu nigdje taj include pa ako netko ima da ga postavi ovdje bio bi mu zahvalan haha :)
Reci mi koju verziju compilera koristis?

Iskljuci ga i probaj comple, ako nece sa srecom, to moze biti custom include...

Citat: Ivo Dev poslato Februar 04, 2023, 00:07:04 PRE PODNE
Reci mi koju verziju compilera koristis?

Kakve to veze ima sa comliperom ?

Comment ga kako je reko naith, verovatno je samo hook koji resava neki crasher problem koji se desavao u nekom trenutku. Ako ti bude undefined funkcija posalji ih ovde kako se koriste pa mozda smislimo nesto

Potreban mi je fix "tmpobjid"
Hvala u napred !  :D

Citat: halil.pawnoo1 poslato Februar 25, 2023, 17:44:10 POSLE PODNE
Neko ko zna fixati ovaj probem

https://pastebin.com/hiAJUFmv

Hvala ! :D
pokušavaš koristiti varijablu ili funkciju "object_world", ali ta varijabla ili funkcija nije definirana u skripti samo je definisi.