"Trebam nešto" - tema

Započeo Vasic, Jun 15, 2020, 09:33:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ivo_Dev poslato Januar 21, 2023, 23:08:36 POSLE PODNE
Ne nego to moraš skinut pjesmu na pc pa onda upload
Meni treba da mogu ovako convertovati i drugi admini koji zele da koriste komandu muzika da pustaju muziku svim igracima...
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

Citat: Ciwot poslato Januar 21, 2023, 23:29:47 POSLE PODNE
Meni treba da mogu ovako convertovati i drugi admini koji zele da koriste komandu muzika da pustaju muziku svim igracima...
320yt.com
Probaj tu,meni je radilo

Rex

*

Citat: Ciwot poslato Januar 21, 2023, 23:29:47 POSLE PODNE

Meni ovaj radi, kliknes na convert a video link https://onlinevideoconverter.com/ i tu stavis download link pesme

Citat: Rex poslato Januar 22, 2023, 00:41:41 PRE PODNE
Meni ovaj radi, kliknes na convert a video link https://onlinevideoconverter.com/ i tu stavis download link pesme
Hvala momci ljubi vas brat
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

e ovako ako neko moze da mi napravi komandu za preparkiranje bilo kojeg vozila na serveru a da to moze samo da radi vlasnik treba mi da preparkiram vozila iz organizacije a komanda da bude /apark

Citat: Wayne skripterrr poslato Januar 23, 2023, 23:58:18 POSLE PODNE
e ovako ako neko moze da mi napravi komandu za preparkiranje bilo kojeg vozila na serveru a da to moze samo da radi vlasnik treba mi da preparkiram vozila iz organizacije a komanda da bude /apark
Zato sto si mentalno zaostao, imas "skripter" u imenu, a trazis ovakvo nesto, od mene licno mozes da dobijes samo kurac umesto pomoci

Citat: Wayne skripterrr poslato Januar 23, 2023, 23:58:18 POSLE PODNE
"sta reci al ne zaplakati"
najjaci skripter

Citat: PazzOnee poslato Januar 24, 2023, 01:21:34 PRE PODNE
Zato sto si mentalno zaostao, imas "skripter" u imenu, a trazis ovakvo nesto, od mene licno mozes da dobijes samo kurac umesto pomoci
ovo mi je stari acc ne znam ni sifru promenuo bi al ne znam napravicu novi svakako ovo koristim dok se ne smislim da napravim novi

banujte me sta sve necu vidjeti
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Potreban skripter za rad oko moda,novitet na balkanu,potrebna je adaptacija moda i resavanje bagova,mogucnost dalje saradnje nakon otvaranja servera i dodatnom zaradom, pozeljno da skripter bude iz srbije, kontakt privatnom porukom preko foruma za dalji dogovor.