Balkan Country RolePlay [HRP] 15.6.2020

Započeo Carlos™, Jun 13, 2020, 16:27:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav,samperi u ovoj temi opisacu vam brutalan server, koji ce vas ostaviti bez rijeci.   Zamolicu kidove i hejtere da ne komentarisu ono sto ne znaju, ja sam balkan country zajednicu kupio 2016 i drzao sam taj server ,i bilo je svaki dan 90+ igraca,jedino oko 3h navecer spadne na 45,pa do 30,i mod i ime od gospodina Halila Muhalilovica.I takodjer imam i dokaze za to.
Mnogi su odrasli na ovom modu ,takorec zelim da vratim taj server, i ovaj server obecajem ovde pred svima se nikada, ugasiti' nece dok god sam ziv,a naravno ako umrem, imam Milicu koja ce to voditi.
Necu ,puno toga odavati iz razloga sto zelim da svi dodjete i uvjerite se
     15.6.2020 u 20:00H!

Sta zapravo zelim uraditi sa ovog servera, jeste to da je postalo igracima biti dosadno na serverima ,te zelim sto vise ovaj server pribliziti, realnosti i uraditi dosta zabavnih stvari, te smo vec pola posla uradili sto se tice toga..Te obecajem igracima da im nikada nece biti dosadno na nasem serveru ,uz iskusnu administraciju 19+
Server posjeduje ,warsystem,dm zonu ,dobre evente,teritorije ,bingo system,i jos svasta nesto sto ce vas oduseviti  ;D
Inace objavicu samo par slika, jer mi je mrsko uploadovati,a za ostalo dodjite i uvjerite se ,a takodjer ne bih previse da odajem  :)

NAPOMENA!!:Slaba mi je rezolucija, pa se vjerovatno ,nesto dobro ne vidi, takodjer ovi tdovi su shit' i bit ce promjenjeni do opena. 15.6.2020 u 20:00H. Organizacije nove dodate, sipa /crips itd. Necu odati dosta toga  :)

SAMP IP: 178.32.196.253:7777

PAR SLIKA SA SERVERA

Eh da samo , zasto sam ugasio server 2016, ,jer nisam naveo iz razloga jer nisam imao skriptera i bio sam, samcat.Obecajem pred svima ,da se ovaj srw nikad nece ugasit' makar sam igrao na njemu.Pozdrav!

Samo jos da ostavim ,kontakt.Napominjem, da je staff team full ,takodjer i lideri :D Al' kome pozicija ,nije bitna ovo je ekstra server, koji ce vas oduseviti  :)
https://www.instagram.com/balkancountryroleplay/

TEMA IDE POD
                                                      LOCK.