Hitnoooooooo pomoć pls neko ne znam kako eee pomoooć rep+

Započeo •Vodka Play•, Jun 11, 2020, 12:36:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

//
Poslednja Izmena: Jun 11, 2020, 17:32:10 POSLE PODNE od Galardo

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Pazi ovog mentola što mi je obrisao post, neverica. Aj ti sine na šišanje jaja.

Tema je bila poziv da se prijavite na Scripting Battle, da se zabavimo svi zajedno.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Au sinovi moji, izgleda da se u vašoj glavni opasno poremetila hijerarhija.

Citat: Vodka Play poslato Jun 12, 2020, 02:07:07 PRE PODNE
I šta sad ti si neko mudo što si banovao moderatore koji su radili svoi posao ? A ne banujes onoga što psuje i krši pravila po forumu ok  ;D
Nosite se i ti tvoj forum u 3 pičke materine.
Btw kad me budes banovao banuj perma  ;D @Vodka Play
Poslednja Izmena: Jun 12, 2020, 11:10:47 PRE PODNE od mtyGOD
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: Vodka Play poslato Jun 12, 2020, 02:07:07 PRE PODNE
Totalno nepotrebni banovi jer ako je cilj foruma da se pored zabave postuju pravila koje ste vi odredili onda bi ta pravila trebala da vaze za sve pa i za tebe i u ovakvim situacijama hijerarhija ne postoji ili ne treba da postoji , u redu je da postoji hijerarhija ovako na forumu ali u podforumima pravila su ispred hijerarhije. Isto tako pogledaj kakav primer dajes ostalim clanovima , ostali clanovi ce posle ovoga biti u fazonu ako on sme iako za njega ne vrede pravila hajde i ja da se tako ponasam , prvenstveno mislim na nove clanove koji nisu upoznati sa pravilima. Takodje zasto sam rekao nepotrebni banovi jer se to isto moglo resiti na neki ljudski nacin , upozoris tog moderatora , fino mu kazes a ne odmah BAN... Da se ogradim odmah , razumem da je taj post bio hajmo recimo saljive prirode da se pozovu clanovi na scripting battle i ostalo ali isto tako se to moglo resiti postom u offtopicu ili glavnom razgovoru , prvenstveno se u ovom podforumu prica oko problema saveta i ostalih stvari u vezi pawn skriptanja.

#A.J.

Sve otislo u kurac, to je to sto se tice foruma.
Vodka misli da je bog istog, a svaki komentar koji je istina ili kritika sto se tice njega je ban istog momenta. Ako imas 27 godina naucio si onda prihvatat kritiku, u ovom slucaju i salu od Galarda... Ovako pokazujes da si obicno dijete koje je odgajano na nacin isto kao oni klinci kada im nesto kazes pa idu mami.. 'Mama, mama, ovaj me vrijedja', barem te ja tako vidim.
Banuj me slobodno, imas 27 godina i vlasnik si foruma. Mi smo ti koji ti drze forum na zivotu, bas mi! Ako si iole razuman, prihvatit ces kritiku. To je to, hvala.
Pozdravljam sve clanove u slucaju banane, divni ste. <3

Samo da se naspavam pa cu i ja da se pozabavim mudonjama. Ne ide da se ne prikljucim ovom spektaklu
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

pravila pisu ovi malo veci po hijerarhiji i imaju pravo da ih mijenjaju i zaobilaze kada god hoce, pogotovo na nekom forumu, generalno svi su izgubili to neko postovanje, i treba banovati takve, sve u svemu opet ce praviti novi profil i vracati se na forum, jer boljeg kod nas bar nema, tako da preporucio bih svima da se malo unormale i ne prave se mudani kad to od njih niko ne trazi, pis out