PARTNERI:
-UPOZORENJE-

Samo registrovani članovi mogu da vide/koriste forum u celini.
Prijavite se ili registrujte nalog na Balkan SA-MP forumu.


Autor Tema: [Pomoc] Moze neko da mi pokaze kako se ubacuje port  (Pročitano 58 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Radivojevic

Moze neko da mi pokaze kako se ubacuje port
« poslato: Maj 22, 2020, 11:20:31 pre podne »
Problem(error/warning): Neko da pokaze kako se ubacuje port
Dio skripte: Juzni Vetar fixan
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
 

Na mreži Teodor

Odg: Moze neko da mi pokaze kako se ubacuje port
« Odgovor #1 poslato: Maj 22, 2020, 11:41:46 pre podne »
Pitas cika googla, on sve zna

https://youtu.be/zKN_6f7QtGo




RADOVI



[Tutorial] --> Kako ubaciti TD
 

Van mreže Radivojevic

Odg: Moze neko da mi pokaze kako se ubacuje port
« Odgovor #2 poslato: Maj 22, 2020, 12:07:41 posle podne »
Pitas cika googla, on sve zna

https://youtu.be/zKN_6f7QtGo
      case D_PORT:
      {
          if(!response) return 1;
          if(response)
          {
              switch(listitem)
              {
                  case 0:
                  {
                      new s_port[800], big_string[800];
                      format(s_port, sizeof(s_port),
                  "[1] Centar Grada\n\
                   [2] Credit Banka\n\
                   [3] Zlatara\n\
                   [4] Grotti salon\n\
                   [5] Salon motora i bicikala\n\
                   [6] Tuning Garaza LS\n\
                   [7] Tuning Garaza SF\n\
                   [8] Mehanicar\n\
                   [9] Bolnica\n\
                   [10] Galerija\n\
                   [11] Promoter Baza\n\
                   [12] A/H Baza\n\
                   [13] VIP Baza\n\
                   [14] Market Stanica\n\
                   [15] Centar za dozvole\n");
                  strcat(big_string, s_port, sizeof(big_string));
                  format(s_port, sizeof(s_port),
                      "[16] Salon namjestaja\n\
                   [17] Crno trziste\n\
                   [18] Hangar\n\
                   [19] Drzavna Lutrija\n\
                   [20] Pijaca\n\
                    [21] Granica LS-LV\n\
                    [22] Granica LS-SF\n\
                    [23] San Fiero - Centar\n\
                    [24] Las Venturas - Centar\n\
                   [25] AFK Zona\n\
                   [26] Biro za Zaposljavanje");

                   strcat(big_string, s_port, sizeof(big_string));
                   SPD(playerid, D_PORT_LOKACIJE, DSL, ""IGBOJA"Port / Lokacije:", big_string, "Port", "Zatvori");
                  }


tu nece da se doda jos jedan port  pocrni a treba da bude plavo
 

Van mreže Radivojevic

Odg: Moze neko da mi pokaze kako se ubacuje port
« Odgovor #3 poslato: Maj 22, 2020, 14:26:36 posle podne »
FIXANO SVE
 
Korisnici koji su se zahvalili: Teodor