Missing Bracket Finder | DETALJNO POKAZUJE LINIJU!

Započeo Vasic, Maj 08, 2020, 17:35:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Missing { & } Finder

Znam da postoji dosta tutorijala o Missing Bracket Finderima i to su oni sa command prompt prozorom koji pokazuje samo da li negde fali { ili }. Medjutim, ovaj Missing Bracket Finder vam detaljno pruza informaciju gde vam fali ta 'uvijena zagrada'. Verujem da svi znate sta se desava u kompajleru kada zaboravite negde zatvoriti tu zagradicu. Ima onih koji ne znaju, u kratko, desava se to da dobijete niz errora koje nikako ne mozete resiti sem da proverite gde ste zaboravili otvoriti/zatvoriti tu zagradu. Svi znate za te bracket findere sa onim crnim prozorcicem, tj. 'Command Prompt', ovaj je ipak malo drugaciji i dosta jednostavniji, kao i bolji, naravno.

Kada preuzmete aplikaciju sa linka na kraju teme, otvorite je.
Interface aplikacije bi trebao ovako da izgleda:

Nakon toga, stisnite na dugme 'BROWSE', pronadjite i otvorite Vasu skriptu (.pwn).
Sacekajte par sekundi, nekad i ne treba da se ceka, kako bi aplikacija proverila skriptu.
Ukoliko vam aplikacija pronadje negde otvorenu zagradu koja nije zatvorena, izbacice vam liniju gde fali i tacan broj otvorenih i zatvorenih.

Sada idemo u skriptu da vidimo da li tu stvarno nedostaje zagrada.

Kao sto vidimo, nedostaje. Zatvorimo zagradu koja je na toj liniji otvorena i ponovo compile. Ukoliko opet izbaci niz errora, ponovite postupak, ne bi trebalo ako ste uradili sve kako treba.

DOWNLOAD LINK | Klikni me
Poslednja Izmena: Maj 08, 2020, 17:36:10 POSLE PODNE od Vasic
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ovo postoji već godinama i tek sada obj haha
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Citat: PabloK poslato Maj 08, 2020, 17:45:39 POSLE PODNE
Ovo postoji već godinama i tek sada obj haha
Pa posto vidim da niko jos nije objavio ovakav ovde na forumu, a nekima i treba, vidis komentar iznad tvog. :)

Citat: Vasic poslato Maj 08, 2020, 17:46:40 POSLE PODNE
Pa posto vidim da niko jos nije objavio ovakav ovde na forumu, a nekima i treba, vidis komentar iznad tvog. :)
Nisam rekao da ne treba, daleko od toga, kažem tek sada i ako se već godinama provlači priča o njemu ovde :D
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Perfektno objasnjeno
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Nema više ctrl z kad nešto zasereš hahahahha, bravo

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: ᗪ卂乂 poslato Maj 10, 2020, 02:34:55 PRE PODNE
Nema više ctrl z kad nešto zasereš hahahahha, bravo
4 godine ovaj program koristim, koristite gugl jebiga hahha

Citat: PabloK poslato Maj 10, 2020, 02:43:51 PRE PODNE
4 godine ovaj program koristim, koristite gugl jebiga hahha
I šta si uradio za te 4 godine?

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Skripter Propali poslato Maj 11, 2020, 09:56:42 PRE PODNE
ja ovo nista ne kontam  8)
Skontaćeš vremenom, pročitaj još koji put. ;)

Kada udjem u missing bracket i udjem browse nece da mi nadje .pwn fajl nikako ?

Citat: Colic poslato Maj 14, 2020, 21:51:31 POSLE PODNE
Kada udjem u missing bracket i udjem browse nece da mi nadje .pwn fajl nikako ?
Moras da promenis tip ucitavanja fajlova sa .txt na .pwn i nalazi se u donjem desnom uglu prozorčića kad otvoris Browse.