PARTNERI:
-UPOZORENJE-

Samo registrovani članovi mogu da vide/koriste forum u celini.
Prijavite se ili registrujte nalog na Balkan SA-MP forumu.


Autor Tema: [Update] v2.1 b (6.5.2020 - 20:00)  (Pročitano 92 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ArminT

[Update] v2.1 b (6.5.2020 - 20:00)
« poslato: Maj 03, 2020, 16:48:24 posle podne »

Dragi igrači, 6.5.2020 u 20:00 će biti odrađen update na v2.1b verziju,  ispod će biti postavljene slike novosti koje nas očekuju na samom updateu kao i opis već pomenutih noviteta.
Moto Škola

Od sada ćete Vašu dozvolu za motor dobijati na RolePlay način, zato smo odlučili da ubacimo školu koja će raditi na isti princip kao i Auto Škola. Prilikom polaganja na motoru ćete prolaziti kroz nekoliko vrsta provjera nakon kojih dobijate dozvolu za upravljanje istim.


Nova lokacija Tehničkog pregleda kao i nova mapa istogSistem garaža

Sistem garaže pokraj standardnog sistema, omogućava kupnju/prodaju ostalih garaža na drugim lokacijama sa sistemom parkiranja vozila unutar iste.Unaprijeđen posao mehaničara

Od sada će mehaničar dobijati automatske pozive svakih 15 minuta koje će označavati nove lokacije na mapi gdje se nalaze uništena vozila. Ta ista vozila se dolaskom na lokaciju prevoze do drugog mjesta reparacije. Samim tim su dodane i nove garaže namijenjene za posao Mehaničara.


Unaprijeđene organizacije Taxi i Medicinska Služba

Gore navedene organizacije od sada imaju također dodatni posao pokraj dosadašnjeg. U pitanju su random pozivi kao što je i slučaj sa novitetom u poslu mehaničar.Novi početni spawn


Nova mapa trga u blizini početnog spawna

Aktivna igra

Sistem aktivne igre znači da dobijate automatsku nagradu od servera za odigrane sate u jednom danu. Nagrada ovisi o količini odigranih sati.


Armin Talić - New Western Community

www.nwrpcommunity.info
SAMP IP: 5.196.171.87:7777