Pomoc oko weapon-config

Započeo Sonicc, April 16, 2020, 11:36:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: // lestra poslato April 16, 2020, 21:18:51 POSLE PODNE
Zasto to radite ne kontam ako je lik postavio damage informer tutorial zasto ne pogledate tutorial bez patnje uradite sami a ne vi hocete svoje ubacujete zadnju verziju weapon configa i kad zapnete spamate po forumu tesko vam je odvojiti 3min googlanja o tutorialima nego pravite se pametni vama ovi sto pomazu ne mogu vam pomoci kad vi sebe ne mozete pronaci u skripti pogubljeni ste...https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=123379.0
Dakle napravio sam to i sada imam ovaj 1 error ovae warrninge sa definicijom znam srediti
C:\Users\M\Desktop\[CF-RP]GameMode\Uređivanje GameModa!\pawno\include\newsamp.inc(253) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\M\Desktop\[CF-RP]GameMode\Uređivanje GameModa!\pawno\include\GetVehicleColor.inc(127) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "AddStaticVehicle")
C:\Users\M\Desktop\[CF-RP]GameMode\Uređivanje GameModa!\pawno\include\GetVehicleColor.inc(128) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "AddStaticVehicleEx")
C:\Users\M\Desktop\[CF-RP]GameMode\Uređivanje GameModa!\pawno\include\GetVehicleColor.inc(129) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "CreateVehicle")
C:\Users\M\Desktop\[CF-RP]GameMode\Uređivanje GameModa!\pawno\include\GetVehicleColor.inc(130) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "DestroyVehicle")
C:\Users\M\Desktop\[CF-RP]GameMode\Uređivanje GameModa!\gamemodes\crown.pwn(20579) : error 021: symbol already defined: "IsMeleeWeapon"

stock CB_ApplyAnimation(playerid, animlib[], animname[], Float:fDelta, loop, lockx, locky, freeze, time, forcesync = 0)
{
        new
 [253]               ret = ApplyAnimation(playerid, animlib, animname, fDelta, loop, lockx, locky, freeze, time, forcesync);

}
IsMeleeWeapon(weaponid)
[20579]{

To nije do weapon configa nego include ti vidis da ti pise GetVehicleColor tkd
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

To sam rijesio te def sam samo obrisao jer je vec definirano muci me samo ovo
C:\Users\M\Desktop\[CF-RP]GameMode\Uređivanje GameModa!\gamemodes\crown.pwn(20579) : error 021: symbol already defined: "IsMeleeWeapon"
C:\Users\M\Desktop\[CF-RP]GameMode\Uređivanje GameModa!\pawno\include\newsamp.inc(253) : warning 202: number of arguments does not match definition

}
IsMeleeWeapon(weaponid)
[20579]{

stock CB_ApplyAnimation(playerid, animlib[], animname[], Float:fDelta, loop, lockx, locky, freeze, time, forcesync = 0)
{
        new
 [253]               ret = ApplyAnimation(playerid, animlib, animname, fDelta, loop, lockx, locky, freeze, time, forcesync);

pa pogledaj da nemas dva IsMeleeWeapon poziva ili da nemas varijablu sa istim imenom.

Naci nema samo mi to tako stoji ostalo sve gdje se spominje IsMeleeWeapon je getweapon i na knockout !IsMeleeWeapon

Ja sam to obrisao i sd mi nema errora hoce li mo to stvarat neki problem ako nema u gamemodu? Jer je to vjv definirano u weapon-config

Ne znam vidi

Okej Hvala ti punooo a jel znas sto nije uredu s ovim warningom u newsamp.inc sto mi izbacuje?

To je problem u includi nmp

Eto ga sve valja hvala vam puno!!!! LOCK!