MySQL kako iz ini da u mysql convect acc

Započeo Skorpija_026, April 10, 2020, 17:22:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kako iz ini da u mysql da prebacim acc/vozila/itd ne radi mi se global restart
Dio skripte[/b]: [ pawn ]//[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log)[/b]: [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Koliko sam ja upoznat to ne postoji.Ali trebas prvo da znas osnove oko mysql-a.Da znas kako je gradjen mysql.

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Citat: M Ө M Σ N Z I poslato April 10, 2020, 17:39:38 POSLE PODNE
Koliko sam ja upoznat to ne postoji.Ali trebas prvo da znas osnove oko mysql-a.Da znas kako je gradjen mysql.
Ma znam na osnove, nego kako ovi serveri prebaciti sve u mysql npr SA bila,a ne moze naprimer da loadam iz inija i da mu sacuvaj na bazu?
Vandals Project OGC
[/color]

Pa verovatno su cesljali mod od pocetka do kraja i svaka cuvanja zamenili cuvanjima u MySQL, nije li logicno :D

Opet vi mene ne kontate, mod sam prebacio ceo u mySQL posto dosta igraca registrovani, msm da glupo bilo da odradim global restart pa me zanima el postoji, neki nacin da se convecta iz .ini fajla u MySQL
Vandals Project OGC
[/color]

Citat: M Ө M Σ N Z I poslato April 10, 2020, 17:39:38 POSLE PODNE

ima nacina uz malo maste, na startu servera kad sve ucitavas, kuce stanove vozila bla bla i na loginu igraca prvo ucitas sve iz inija i sacuvas sa istim vrednostima u bazu, to uradis samo jednom i eto ga
ima vrv jednostavnijih resenja

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

napravis petlju koja prolazi kroz fajl korisnika i kad se ucita spremis u mysql taj acc i obrises ga.
mnogo bolje resenje nego pri loginu igraca ucitavati ini fajl.

Citat: Terza Lazarevic poslato April 11, 2020, 11:45:04 PRE PODNE
napravis petlju koja prolazi kroz fajl korisnika i kad se ucita spremis u mysql taj acc i obrises ga.
mnogo bolje resenje nego pri loginu igraca ucitavati ini fajl.
hvala
Vandals Project OGC
[/color]