Texture objekata

Započeo Dragi, April 10, 2020, 13:45:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav! Postoji li neko ko se razume u ovo?
Znači da mogu da promenim texturu nekog puta, a pri tome da mi kamera ne ide ispod puta, tj objekta. Ne odnosi se samo na put, već generalno.. Viđao sam ljudi menjaju texture puteva, površina, a kamera neće da ide dole. Znači nemojte pisati da je nemoguće.. Hvala unapred.

Znači da objasnim, ja uklonim put preko map constructora, i uzmem iste koordinate i dodam ga ponovo, ima 2 objekta. Uđem u texture studio i promenim texture, ali kamera kad vozim auto pada dole...
Poslednja Izmena: April 10, 2020, 13:48:20 POSLE PODNE od |Gagi|
»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«

Citat: |Gagi| poslato April 10, 2020, 13:45:39 POSLE PODNE
Pozdrav! Postoji li neko ko se razume u ovo?
Znači da mogu da promenim texturu nekog puta, a pri tome da mi kamera ne ide ispod puta, tj objekta. Ne odnosi se samo na put, već generalno.. Viđao sam ljudi menjaju texture puteva, površina, a kamera neće da ide dole. Znači nemojte pisati da je nemoguće.. Hvala unapred.

Znači da objasnim, ja uklonim put preko map constructora, i uzmem iste koordinate i dodam ga ponovo, ima 2 objekta. Uđem u texture studio i promenim texture, ali kamera kad vozim auto pada dole...

samo mogu da ti kazem da vrv imaju drugiciji komp i tastaturu XD srecno u pronalazenjnu problema msm da niko ne zna to :D

Sa putem ti je jednostavno tako , ide ispod kamera , nekad i neide ali ugl ide