◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Prekinite sa svadjom odmah! Bicu primoran da kazem s.modovima da smire situaciju na drugi rigorozniji nacin.
Svaki naredni post, vezan sa svadju, ce biti obrisan.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Srećan bajram onima koji slave :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Bajram Šerif Mubarek Olsun <3 <3  :)

Da li je ovo neki update ili sam ja nešto zeznuo oko računara.

Gdje god da kliknem na internetu, primjer youtube video ili evo dok pišem ovaj post, oko tog prozora se stvori crni border.
Lijepo izgleda, ali nije mi to bilo do danas. Da li je to neki novi update ili šta se dešava, da li sam počeo luditi ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Maj 25, 2020, 01:25:48 PRE PODNE
Da li je ovo neki update ili sam ja nešto zeznuo oko računara.

Gdje god da kliknem na internetu, primjer youtube video ili evo dok pišem ovaj post, oko tog prozora se stvori crni border.
Lijepo izgleda, ali nije mi to bilo do danas. Da li je to neki novi update ili šta se dešava, da li sam počeo luditi ?
I meni je tako, vjv neki google chrome update ili ako je i na drugim browserima tako mozda je windows update

jel itko zna šta je s perfect life samp serveron?

@Tayson Scripts kad naučiš osnove javi mi se da obrišeš koji komentar :D :D :D
Neće mog brata Galarda niko da dira kao ni ostale kolege moderatore, problem je u tebi ne u njima, odgovorio ti je onako kako i treba, ne možete odmah krenuti editovati mod a da ne znate ni same osnove skriptanja (pitaš kako da ga odmah pusti u igru bez logina, mislim da je dovoljno), usput, baš sam lijep na block listi :P

Citat: daddy. poslato Maj 25, 2020, 16:02:17 POSLE PODNE
@Tayson Scripts kad naučiš osnove javi mi se da obrišeš koji komentar :D :D :D
Neće mog brata Galarda niko da dira kao ni ostale kolege moderatore, problem je u tebi ne u njima, odgovorio ti je onako kako i treba, ne možete odmah krenuti editovati mod a da ne znate ni same osnove skriptanja (pitaš kako da ga odmah pusti u igru bez logina, mislim da je dovoljno), usput, baš sam lijep na block listi :P
Sorry, something went wrong
- Please try again.
Et vidis ljudi ti fino kazu da probas ponovo, HAHAHAHAHAHAHAHAH

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Citat: M Ө M Σ N Z I poslato Maj 25, 2020, 16:11:25 POSLE PODNE
Sorry, something went wrong
- Please try again.
Et vidis ljudi ti fino kazu da probas ponovo, HAHAHAHAHAHAHAHAH

HAAHAHAH BUKVALNO, Džaba se ovo njima piše :D

Zdra'o kolege developeri.  :P
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords