◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: V01D poslato Maj 04, 2020, 14:58:49 POSLE PODNE
Sta znam, postoji dobar razlog zasto voice chat ne koristi nijedan server preko 150-200 igraca.. Al' ajde, kad nece da citaju, neka se igraju :D
Kasnije ce kukat,al haj kad su tako pametni...

Citat: Kleo poslato Maj 02, 2020, 18:54:27 POSLE PODNE
Ma u konacnici je isto, a nije ni prakticno, bolje da prelaze na 0.3DL kad vec trebaju posebne cliente i stvari skidati
Alemdare siso jesil to ti

Pozdrav,server admin sam na TS i pise mi da ne mogu ubaciti ikonicu kao nemam permisije pa zna li neko do cega je?

Citat: Svabo poslato Maj 04, 2020, 17:41:05 POSLE PODNE
Pozdrav,server admin sam na TS i pise mi da ne mogu ubaciti ikonicu kao nemam permisije pa zna li neko do cega je?
Proveri koliki je power za ubacivanje ikonica , mozda samo query moze ubacivati i proveri da li ti je server adminn bas server admin ili ti je setan na normal :)

Citat: Kleo poslato Maj 02, 2020, 18:54:27 POSLE PODNE
Ma u konacnici je isto, a nije ni prakticno, bolje da prelaze na 0.3DL kad vec trebaju posebne cliente i stvari skidati
Krafteru jesil to ti

pozz rajčugo

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

sta  se radi

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Maj 05, 2020, 02:06:01 PRE PODNE
sta  se radi
Slusam ovu danasnju omladinu , maloletni a vec pocinju da oblekaju od alkohola , napunis punoletstvo pa se onda oblekaj koliko ti je volja :) @Galardo

Citat: T ᕼ E ᐯ 1 ᑎ ᑎ Y_ poslato Maj 05, 2020, 02:07:53 PRE PODNE
Slusam ovu danasnju omladinu , maloletni a vec pocinju da oblekaju od alkohola , napunis punoletstvo pa se onda oblekaj koliko ti je volja :) @Galardo
sto mene tag,uzoran mladic?