◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Jeste se uplasili koronicee? aaa?

P.s. Imam samo temperaturu sva sreca, juce mi vadili krv da vide kakva je slika i kao neki crp povecan, zbog upale grla.. Ali ako sutra ne spadne temperatura, u sredu opet vade krv a u cetvrtak me stavljaju za ovo testiranje za ovaj coronavirus...

#m1lfman_propo  :D

Citat: m1lfman poslato April 13, 2020, 22:50:43 POSLE PODNE
Jeste se uplasili koronicee? aaa?

P.s. Imam samo temperaturu sva sreca, juce mi vadili krv da vide kakva je slika i kao neki crp povecan, zbog upale grla.. Ali ako sutra ne spadne temperatura, u sredu opet vade krv a u cetvrtak me stavljaju za ovo testiranje za ovaj coronavirus...

#m1lfman_propo  :D

Et ti , hahaha ovom muzikom protiv Korone .

Bol u grlu
Povisena temperatura
Suv kasalj

gubitak ukusa, mirisa
dijareja
crvenilo ociju
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

To se slazem sa tobom

Tutorial kako se odbraniti od Korona VIRUSA.

1. Idite na Youtube
2. Kucajte loltyler1
3. Pogledajte sve njegove klipove , za bolju efikasnost preporucuje se dnevno gledanje Tylera1 po 20h .
Sada ste zasticeni od svih virusa i magija i vradzbina i gatara.

Tutorial 2
Ako zelite da dobijete korona virus i da zarazite cjelu Srbiju ili zemlju u kojoj trenutno boravite uradite sledece.

1.Idite na Youtube
2. Kucajte BakaPrase
3. Pogledajte njegove najdebilinije klipove, za bolju efikasnost preporucuje se takodje gledanje i SerbianaGamesBL-a .Preporuka za dnevno gledanje je 10h . Ako ste ispunili ove korake cestitam Vam jer ste zarazili sebe,sl.preporuka je da izadjete napolje i da dodirnete svakoga koga vidite.Ako ste ovo uradili moracu da Vam cestitam ali preko Racunara. GJ MATE U KILLED THEM ALL
Poslednja Izmena: April 14, 2020, 00:11:24 PRE PODNE od Ognjen

Na kojim si ti drogama druzee, pa ti se bodeš xD

Malo koristim SPEED,THC jbg sta da ti kazem zurio sam  8)

Citat: Ognjen poslato April 14, 2020, 00:18:38 PRE PODNE
Malo koristim SPEED,THC jbg sta da ti kazem zurio sam  8)
Pa dobro koliko sam ti puta govorio da ne kupujes Speed od onog madjara sve mu j**** :D