◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: daddy. poslato Maj 17, 2020, 15:15:19 POSLE PODNE
Ovo su prijave za ocjenjivanje kodova koje budu radili takmičari na Scripting Betlu, ova brojka je možda čak i prihvatljiva, prvenstveno hvala administraciji jer ako ćemo iskreno da se Vodka nije prijavio ne bi ni pola ostalih, hvala i cadilabu na ponudi da izdvoji svoje vrijeme za nešto ovakvo, do 20. Maja je otvorena i anketa i prijave tako da imate fore do tada ;)
Cadilab i nije bio uvjerljiv svojim prihvatanjem...
Ali nisu mi moderatori nista skrivili, svakako respect za njih i za ostale clanove koji su pribrani.
Ali doslo je vrijeme slobodnog izrazavanja. :D

Brate ja radim ko crnac, bukvalno, pogotovo sada, a prijavio sam se jer mislim da cu imati dovoljno vremena, prihvatanje je onakvo cisto da ako nekad ne prijavim rad da se zna razlog, nista drugo, potrudicu se da ispostujem maksimalno

#A.J.

Citat: 6cadilab9 poslato Maj 17, 2020, 17:23:02 POSLE PODNE
Brate ja radim ko crnac, bukvalno, pogotovo sada, a prijavio sam se jer mislim da cu imati dovoljno vremena, prihvatanje je onakvo cisto da ako nekad ne prijavim rad da se zna razlog, nista drugo, potrudicu se da ispostujem maksimalno
Zajebavam se ?

Kako je braco sa se radi.Cekamo Subota 20:00 druga NG :D ;D

Ke se dele paketici <3

You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Koliko vidim bice zanimljiv ovaj battle  8)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Aha.

Vidim kako su ljudi jako realni kada se moraju ocijeniti u poznavanju PAWN jezika (1-10)..

Ko god se kurči može da leti slobodno znaj da nećeš biti primljen na ocjenjivanje  ::)

Citat: daddy. poslato Maj 17, 2020, 15:15:19 POSLE PODNE
Ovo su prijave za ocjenjivanje kodova koje budu radili takmičari na Scripting Betlu, ova brojka je možda čak i prihvatljiva, prvenstveno hvala administraciji jer ako ćemo iskreno da se Vodka nije prijavio ne bi ni pola ostalih, hvala i cadilabu na ponudi da izdvoji svoje vrijeme za nešto ovakvo, do 20. Maja je otvorena i anketa i prijave tako da imate fore do tada ;)
Prijavio sam se svojevoljno za "žiri" ako se tako može nazvati, potpuno mi je nebitno da li je neki profesionalan skripter ili neki s.mod/admin u žiriju. Mislim da je dovoljna jedna solidna osmica poznavanja pawn jezika za ocenjivanje koda. Lep pozdrav od Vasića. :)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

veliki pozdrav za vas

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

#A.J.

Ovi sa Hurricane-a samo mjesec dana cekali da Stexi odgovori :D

Pozdravljam sve prisutne ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nisam ekspert u slaganju PC-a pa ako možete pomoći. Trenutno imam Intelov i5 2400 i želim prebaciti procesor na i7 bla bla.. e sad ja taj i7 mogu samo ustekat i to je to, ili moram nesto drugo uz to.. ::)