Balkan Gaming

Započeo Enemy Pawno, April 04, 2020, 16:54:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Nista spec, solidno.
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Sta da ti kazem, da je fino nije , msm svaki trud je hajd recimo treba podržat , jer i ja sam tako srao  kao niko nema pojma, UP je bog, msm stvarno  lak je za rad i sve to tu stoji, hajde kad radis. Edit uradi ga da ne lici vise uopste na UP, sjebi mu znanje brate, ili jednostavno uzmi od andre onaj UP sto je uradio, puno ti je systema od shomia,, inace bolje nego ovo sranje radit. Toliko od mene. E da ili jednostavno ne skriptaj, manje imamo gluposti po BS-u :-*

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Svako voli svoj mod tkd fino jbg  ??? ;)
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Slusaj , ovako decko ovih modova ima hrpa kao up , sa sve sta si ti ovde prikazao si neke systeme bar si tdove mogo lepse.. al za pocetnika ti dajem -1 .. zato sto ti ne prihvatas  prozivke il tako nesto kad neko kaze ne valja ti prihvati.. kao ja sto sam objavio elitez gaming mod pola njih reklo ne valjda up  , sa ... ja sam samo cuto reko sam im hvala i to je to a ti nista ne prihvatas
Ne treba vjerovati ljudima s kojima smo se tek sprijateljili, a koji pokazuju da smo im draži od njihovih starih prijatelja â€" tako će se ponaÅ¡ati i s nama kada steknu nove prijatelje.

Mozes mnogo bolje  ;D
Muka mi je kada neko preko svake mere sere o kako mrzim pozere

@Dzeno15  ne radi dupli post, svd citate stavi u jedan komentar!

pohvale za trud  ;D
Poslednja Izmena: April 05, 2020, 15:17:55 POSLE PODNE od Miki Pawno

Citat: Miki Pawno poslato April 05, 2020, 15:16:22 POSLE PODNE
Evo ja cu raditi na tom modu i onako mi smor  ??? :)
O VELIKI Miki Pawno molim te odradi to sto prije da mogu otvoriti svoj server  :'(

Citat: Galardo poslato April 05, 2020, 15:17:15 POSLE PODNE
O VELIKI Miki Pawno molim te odradi to sto prije da mogu otvoriti svoj server  :'(
koji brat hahahahahhaa

Po slikama nista specijalno