Pomoc oko posla CP

Započeo Attila, April 03, 2020, 13:20:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): znaci kad se zavrsi pecanje i treba da preda ribe tj da proda CP mu baci dole na vodu, probao sam da menjam "Z" kordinatu i size za CP al uvek isto, i mapu sam isto menjao sa CDOEx>CDO>CO
Dio skripte: [ pawn ] forward RibarTimer(playerid);
public RibarTimer(playerid)
{
   VrstaRibe[playerid] = random(5);
   new fishname[100];
   new string[128];
   if(VrstaRibe[playerid] == 1) { fishname = "Soma"; }
   else if(VrstaRibe[playerid] == 2) { fishname = "Stuku"; }
   else if(VrstaRibe[playerid] == 3) { fishname = "Sarana"; }
   else if(VrstaRibe[playerid] == 4) { fishname = "Belog Amura"; }
   else if(VrstaRibe[playerid] == 5) { fishname = "Crvenperku"; }
   else { fishname = ""JOBCOL"(Posao) "BELA"Zao nam je niste uspeli nista da upecate, pukla vam je udica!"; PoceoPecanje[playerid] = 0;}
   format(string, sizeof(string), ""JOBCOL"(Posao) "BELA"Upecao si "JOBCOL"%s", fishname);
   SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF, string);
   if(VrstaRibe[playerid] >= 1)
   {
       SetPlayerCheckpoint(playerid, 131.5326,-1872.0299,4.3833, 1.0);
       Posao(playerid, "Idite do crvenog markera i predajte ribu kako biste dobili platu!");
   }
   TogglePlayerControllable(playerid, 1);
     RemovePlayerAttachedObject(playerid, 1);
      StopLoopingAnim(playerid);
      ApplyAnimation(playerid, "CARRY", "crry_prtial", 2.0, 0, 0, 0, 0, 0);
   return 1;
} [ /pawn ]
Debug iz server_log: [ code ] // [ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://i.imgur.com/KKG2e8R.png
Poslednja Izmena: April 03, 2020, 13:21:28 POSLE PODNE od Attila

Odi ig i gdje hoces da ti bude kucaj vako /save endribar odi u documents samp saveposition i nadji poziciju endribar i samo prekopiras tu i mora ti raditi...
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Citat: Lestra_Dev poslato April 03, 2020, 17:33:34 POSLE PODNE
Odi ig i gdje hoces da ti bude kucaj vako /save endribar odi u documents samp saveposition i nadji poziciju endribar i samo prekopiras tu i mora ti raditi...
to neradi jer sam menjao Z kordinatu al opet sve isto, da je do toga nebi ni postavio post, probao sam i preko komande da li ce tako da radi al opet isto

Kakva crne z kordinate jesi normalan ti znaci kad mu postavi cekpoint na tu poziciju tj ovu tvoju SetPlayerCheckpoint(playerid, 131.5326,-1872.0299,4.3833, 1.0); tu ce i biti u tb je vjv pozicija dole cekpoint ne moze propadati nego je do tvoji kordinata spawna dole cekpoint urazumi se
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU