Ako uklonim error izadje warn ako uklonim warn izadje error

Započeo Fr0z3n, Mart 27, 2020, 23:58:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: TarikBrt poslato Mart 29, 2020, 16:39:15 POSLE PODNE
Bilo mi je malo mrsko traziti al evo ga FUNCTION: SekundTimer()

idalje izlaze errori, sve sam uradio kako si rekao i obrisao prvi task koji sam ja napravio i ubacio tvoj i isti errori mi iskacu

Citat: Fr0z3n poslato Mart 29, 2020, 16:59:00 POSLE PODNE
idalje izlaze errori, sve sam uradio kako si rekao i obrisao prvi task koji sam ja napravio i ubacio tvoj i isti errori mi iskacu

Da li možeš uslikat errore molim te ?

Citat: TarikBrt poslato Mart 29, 2020, 17:04:28 POSLE PODNE
Da li možeš uslikat errore molim te ?

C:\Users\uSER\Desktop\MOd13\gamemodes\sc_Script.pwn(124372) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\uSER\Desktop\MOd13\gamemodes\sc_Script.pwn(124372) : error 021: symbol already defined: "_Timer_F"
C:\Users\uSER\Desktop\MOd13\gamemodes\sc_Script.pwn(124372) : error 054: unmatched closing brace ("}")
C:\Users\uSER\Desktop\MOd13\gamemodes\sc_Script.pwn(124372) : fatal error 107: too many error messages on one line

linija:

[pawn]FUNCTION: stop()[/pawn]

Citat: Fr0z3n poslato Mart 29, 2020, 17:06:13 POSLE PODNE
C:\Users\uSER\Desktop\MOd13\gamemodes\sc_Script.pwn(124372) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\uSER\Desktop\MOd13\gamemodes\sc_Script.pwn(124372) : error 021: symbol already defined: "_Timer_F"
C:\Users\uSER\Desktop\MOd13\gamemodes\sc_Script.pwn(124372) : error 054: unmatched closing brace ("}")
C:\Users\uSER\Desktop\MOd13\gamemodes\sc_Script.pwn(124372) : fatal error 107: too many error messages on one line

linija:

[pawn]FUNCTION: stop()[/pawn]

Uslikaj tu liniju , sve poviš nje i ispod nje

Citat: TarikBrt poslato Mart 29, 2020, 17:08:25 POSLE PODNE
Uslikaj tu liniju , sve poviš nje i ispod nje

iznad nje

[pawn]FUNCTION: countgo()
{
   for(new i; i <= GetPlayerPoolSize(); i++)
   {
        if(UlogovanIgrac == 1)
      {
         GetPlayerPos(i, X,Y,Z);
         GameTextForPlayer(i,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~g~-~y~]~g~-~g~START~g~-~y~]~g~-",1000,3);
         PlayerPlaySound(i,1057,X,Y,Z);
      }
   }
   return true;
}[/pawn]

ispod nje:

[pawn]FUNCTION: TunecarTimer(playerid)
{
   if(IsPlayerConnected(playerid))
   {
       if(TunecarTime[playerid] == 1)
       {
         TunecarTime[playerid] = 0;
       }
   }
   return true;
}[/pawn]

Citat: Fr0z3n poslato Mart 29, 2020, 17:09:21 POSLE PODNE
iznad nje

[pawn]FUNCTION: countgo()
{
   for(new i; i <= GetPlayerPoolSize(); i++)
   {
        if(UlogovanIgrac == 1)
      {
         GetPlayerPos(i, X,Y,Z);
         GameTextForPlayer(i,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~g~-~y~]~g~-~g~START~g~-~y~]~g~-",1000,3);
         PlayerPlaySound(i,1057,X,Y,Z);
      }
   }
   return true;
}[/pawn]

ispod nje:

[pawn]FUNCTION: TunecarTimer(playerid)
{
   if(IsPlayerConnected(playerid))
   {
       if(TunecarTime[playerid] == 1)
       {
         TunecarTime[playerid] = 0;
       }
   }
   return true;
}[/pawn]

Sjebo si nešto oko taska teško je ovako reći šta je kad šalješ po liniju... Nit znamo gdje ti je šta definisano i kako, nit znamo šta si i kako si radio , a šta nisi. Fino uslikaš sve nemoj samo slat liniju po liniju tako ti niko ne može pomoć jer ne mora da znači da je tačno u toj liniji error, vrlo moguće da si negdje brackete sjebo. Zato fino i lijepo u slikaj ,a ne da šalješ po 3 linije.

Citat: TarikBrt poslato Mart 29, 2020, 17:23:36 POSLE PODNE
Sjebo si nešto oko taska teško je ovako reći šta je kad šalješ po liniju... Nit znamo gdje ti je šta definisano i kako, nit znamo šta si i kako si radio , a šta nisi. Fino uslikaš sve nemoj samo slat liniju po liniju tako ti niko ne može pomoć jer ne mora da znači da je tačno u toj liniji error, vrlo moguće da si negdje brackete sjebo. Zato fino i lijepo u slikaj ,a ne da šalješ po 3 linije.

evo ti ispod i iznad u slikama

https://imgur.com/a/C9ACkJv

Citat: Fr0z3n poslato Mart 29, 2020, 17:39:28 POSLE PODNE
evo ti ispod i iznad u slikama

https://imgur.com/a/C9ACkJv

Vidi brate ti si meni sve to već poslo, kažem ti pošalji mi gdje si stavio ono što sam ti reko kako si stavio , gdje ti je deklarisan counter, čitav taj mi sistem uslikaj razumiješ ?

Ako koristis YSI 5.1 skroz makni sistem jezika jer y_languages ne radi niti ce raditi u skorije vreme...
Procitaj nekada issues, ja sam licno otvorio jedan i stoji ti vec par meseci otvoren :D

Citat: Z O K I S H A poslato Mart 29, 2020, 21:35:54 POSLE PODNE
Ako koristis YSI 5.1 skroz makni sistem jezika jer y_languages ne radi niti ce raditi u skorije vreme...
Procitaj nekada issues, ja sam licno otvorio jedan i stoji ti vec par meseci otvoren :D

Ali kako da uklonim ovaj error sa stop?

Citat: Fr0z3n poslato Mart 30, 2020, 12:55:52 POSLE PODNE
Ali kako da uklonim ovaj error sa stop?

A da jednostavno izbrises <YSI\y_timers> include ( Mislim iz skripte da ga uklonis, ne bukvalno da ga izbrises ) ?
Poslednja Izmena: Mart 30, 2020, 13:06:12 POSLE PODNE od TarikBrt

Citat: TarikBrt poslato Mart 30, 2020, 13:04:44 POSLE PODNE
A da jednostavno izbrises <YSI\y_timers> include ( Mislim iz skripte da ga uklonis, ne bukvalno da ga izbrises ) ?

pa ja ni nemam <YSI\y_timers>

Popravio sam ja problem u skripti u komandi count pokrenuta du tri tajmera u isto vrijeme popravi to.

Citat: TarikBrt poslato April 01, 2020, 16:07:16 POSLE PODNE
Popravio sam ja problem u skripti u komandi count pokrenuta du tri tajmera u isto vrijeme popravi to.

Jel to ovo?

[pawn]         SetTimer("count2",1000,0);
         SetTimer("count1",2000,0);
         SetTimer("countgo",3000,0);
         SetTimer("stop",6000,0);[/pawn]