Kako editovati vas gamemode? [ Lepo objasnjeno ]

Započeo #Kiki, Mart 18, 2020, 14:32:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav ljudi moji ! , snimio sam video kako lepo editovati vas gamemode ... Javljaju mi se ljudi na fejsu sa pitanjem da im editujem TD ili slicno..
Pa sam resio da napravim ovaj video.. Sve je lepo objasnjeno ja se nadam da se vama svidja!  ;D

Link : https://www.youtube.com/watch?v=DP17PMu-hoM&t=1s
Lewinston Gaming | Owner & Developer |
  ----- @sargic_ -------

Ako to treba da bude smesno...  :)
  ----- @sargic_ -------

Znas sta je problem kod ovog videa? Sto ih bukvalno ucis da edituju jeben stringove.. Pritom je svaki mod drugaciji.

Ne vidim jednostavno svrhu ovoga, ako ces da ucis da skriptas, procitaj pawn dokumentaciju i naucio osnovne stvari, kao i dokumentaciju plugina koje koristis. Polako krenes da radis neki mod i tako se ucis. Debilizam..

Fino je !! nadam se necem leppom sledeci put  :)
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Hvala svima na misljenju , razumem da neki pljuju i nesto , ljudi vise rade SA modove , to sam obijasnio sve u klipu da su odgledali ceo video mozda nebi pljuvali...
Ali kao sto svi znamo ovo je balkan i ovde niko nikog ne voli... Ali ono , ako vi " Skripteri " koji znate mnogo toga umete da pljujete i ostalo.. Mozda neko od pocetnika koji tek pocinju da rade u skriptanju ili jednostavno da edituju neki mod ovo ce im sigurno pomoci jer je danas 90% samp servera izvorni modovi su im UP/SA.. :) Hvala jos jednom svima na misljenju :D
  ----- @sargic_ -------

Citat: Sargic.pwn poslato Mart 18, 2020, 20:15:27 POSLE PODNE
Hvala svima na misljenju , razumem da neki pljuju i nesto , ljudi vise rade SA modove , to sam obijasnio sve u klipu da su odgledali ceo video mozda nebi pljuvali...
Ali kao sto svi znamo ovo je balkan i ovde niko nikog ne voli... Ali ono , ako vi " Skripteri " koji znate mnogo toga umete da pljujete i ostalo.. Mozda neko od pocetnika koji tek pocinju da rade u skriptanju ili jednostavno da edituju neki mod ovo ce im sigurno pomoci jer je danas 90% samp servera izvorni modovi su im UP/SA.. :) Hvala jos jednom svima na misljenju :D
i ti druze mislis da je dobro editovati sa 2.4 mod?

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter