Infinity RolePlay (v1.2) NEW VERSION

Započeo coi., Mart 16, 2020, 18:11:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

kako da u skripti dodam admina level 7 kao skriptera i kako da dodam komande za direktora /podesinovac,/podesistats,/dajnovac?

Citat: Stefan Scripting poslato Maj 04, 2020, 22:38:40 POSLE PODNE
kako da u skripti dodam admina level 7 kao skriptera i kako da dodam komande za direktora /podesinovac,/podesistats,/dajnovac?
pa prekopiras sve sto a6 ima i stvari na kojima je pisalo a6 ti promjenis u a7 i /podesinovac i te cmd nadjes u skripti pod ycmd:podesinovac itd... i stavis level admina koji zelis

kako da promenim imena org? mozete mi poslati kodove

Citat: Stefan Scripting poslato Maj 05, 2020, 12:47:29 POSLE PODNE
kako da promenim imena org? mozete mi poslati kodove
Drug to scripting u imenu ti je nepotrebno a kodove kad bi ti neko slao morao bi pola skripte samo replace-aj npr Los Santos Police Department u San Andreas Police Department i tako isto sa skracenicama...

Pohvale za truddd
Ecuador Online Gaming Community Founder

dsc.gg/ecuador-rp

SA izvorni ali opet na nesta lici 6/10
klizim po mahali skrolam instagram

F I N O
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

I sta ja vidim na slikama? Login i par mapa?
Odvratno. Zamolio bih @daddy. da u pravila doda da se slika najmanje bar 3 sistema servera. hvala. ::)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Maj 29, 2020, 23:58:18 POSLE PODNE
I sta ja vidim na slikama? Login i par mapa?
Odvratno. Zamolio bih @daddy. da u pravila doda da se slika najmanje bar 3 sistema servera. hvala. ::)
Druze ima v0.2 verzija na kojoj je prikazano sve prije update-a ovo su stvari koje su postavljene na novim update ako si toliko znatizeljan evo ti i tema https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=131465.0