New Game RolePlay

Započeo #A.J., Januar 26, 2020, 15:35:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pohvale
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

"Old but gold" svidjaju mi se ovako "stariji" modovi a da se isplati igrati na njima :) nije lose samo ubaci jos koju slikicu da se ljudi vise zainteresuju.

Citat: [VP] just_Svabo poslato Januar 26, 2020, 15:38:39 POSLE PODNE
Fali ti slika brate sasvim solidan mod .

ma sta ti znas nemas pojma hahaha

@tema nije lose moglo je bolje
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

#A.J.

Mod nije uopšte star, iz 2019. je. Drug stvar što se tiče ovih 'skriptera' je da su navikli na UP i ATH i ne znaju dalje, nemaju predstavu da ima boljih modova za edit. Hvala u svakom slučaju! :)

Dobro je pa sam dobio credits, budući da je i više od 50% novih sistema na tom modu mojih, što je i Nebojša rekao, također nikakad credits ne pripada njemu, nit ima pojma skriptat nit mapat, jednostavno je samo plaćao

Jednostavno rečeno: Mirnes je moje sisteme prebacio u New Game mod, aj njemu možeš nekako dat credits, potrudio se, al opet činjenica je da sam ih ja sve pisao.

A moji su svi sistemi iz posljednja 3-4 updatea.
Poslednja Izmena: Januar 31, 2020, 12:08:05 POSLE PODNE od Slade

#A.J.

Citat: Slade poslato Januar 31, 2020, 12:06:23 POSLE PODNE
Dobro je pa sam dobio credits, budući da je i više od 50% novih sistema na tom modu mojih, što je i Nebojša rekao, također nikakad credits ne pripada njemu, nit ima pojma skriptat nit mapat, jednostavno je samo plaćao

Jednostavno rečeno: Mirnes je moje sisteme prebacio u New Game mod, aj njemu možeš nekako dat credits, potrudio se, al opet činjenica je da sam ih ja sve pisao.

A moji su svi sistemi iz posljednja 3-4 updatea.
To nisam znao, nek prepravi moderator, neka i tebe doda u creditse.

Fali ti slika jos, ne moze se proceniti ovako, pohvale za trud

Odlican mod.Igrao sam od prvog otvorenja New Game-a od strane Almira Delica sve dok se nije zatvorio.To je bio jedan od boljih samp servera na ovoj sceni i bilo mi je previse drago kada sam usao sada na server i prisjetio se svega kako je prije bilo igrati na njemu i mape i sve.

-tema : 10/10

#A.J.

Citat: V01D poslato Februar 01, 2020, 08:51:39 PRE PODNE
Fali ti slika jos, ne moze se proceniti ovako, pohvale za trud
Problem svih 'skriptera u pokušaju' je taj što bi sve da vide na slikama. Mod se isključivo može probat ako uđeš na njega i proletiš kroz skriptu. :)
Citat: John Gotti poslato Februar 02, 2020, 13:22:13 POSLE PODNE
Odlican mod.Igrao sam od prvog otvorenja New Game-a od strane Almira Delica sve dok se nije zatvorio.To je bio jedan od boljih samp servera na ovoj sceni i bilo mi je previse drago kada sam usao sada na server i prisjetio se svega kako je prije bilo igrati na njemu i mape i sve.

-tema : 10/10
I ja sam tu nekad igro, sjećam se tvog nick-a. (ja sam Xavi Black)

Citat: .foux poslato Februar 02, 2020, 14:19:09 POSLE PODNE
Problem svih 'skriptera u pokušaju' je taj što bi sve da vide na slikama. Mod se isključivo može probat ako uđeš na njega i proletiš kroz skriptu. :)I ja sam tu nekad igro, sjećam se tvog nick-a. (ja sam Xavi Black)

Na osnovu toga sto sam rekao da fali slika, ti zakljucujes da sam ja skripter u pokusaju, pritom niti znas ko sam, niti znas kako radim? Wow..