◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobro jutro, kako ste  ;D
Web, C/C++ and PAWN Developer

svi su rekli uči školu pesme ne plaćaju kiriju

zivim za verziju sampa gdje cu ja moc ubacit svoje modele :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Dje ste braco kako se prezivljava  :D

Ja planiram pocet radit neke radove za galeriju cisto da se ima i da ljudi vide da nisam tlk propo  :-\ :)

Zna li neko kakvo je stanje sa Open Multiplayerom, radi li se još na tome?

Platili Janku da ih reklamira i opet imaju samo 30+ igraca  :D

Citat: R3F0RM4T0R poslato Mart 29, 2020, 17:09:55 POSLE PODNE
Zna li neko kakvo je stanje sa Open Multiplayerom, radi li se još na tome?
Naravno, skoro svaki dan se izbacuju update logovi od strane y_lessa

Citat: Galardo poslato Mart 29, 2020, 17:11:05 POSLE PODNE
Platili Janku da ih reklamira i opet imaju samo 30+ igraca  :D

To mi nikad nece biti jasno , promenuli ime na tdovima i to ne najbolje i odmah zovu tolikog youtubera za reklamu , pa uradi nesto na modu pa tek onda reklamiraj :)

Citat: #ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ poslato Mart 29, 2020, 17:23:18 POSLE PODNE
To mi nikad nece biti jasno , promenuli ime na tdovima i to ne najbolje i odmah zovu tolikog youtubera za reklamu , pa uradi nesto na modu pa tek onda reklamiraj :)
naprimjer kao ja  :D

Mene cudi kako ona Nova Kuca gura po 60-70 igraca... Mape sa neta, skripta dosadna a staff uzas. Server teski non rp.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Spooky. poslato Mart 29, 2020, 18:47:14 POSLE PODNE
Mene cudi kako ona Nova Kuca gura po 60-70 igraca... Mape sa neta, skripta dosadna a staff uzas. Server teski non rp.

Nista novo, vecina danasnjih servera je takva. Bukvalno mod uzas, isti kao svaki drugi, mape ocajne, pokradene sa drugih modova naravno.

Ako otvarate server, uradite nesto unikatno i zanimljivo. Treba malo promene na ovom sampu definitivno :/

Pozdrav ljudi.

Nešto me uhvatila nostalgija pa sam skinuo samp.

Htjedoh da vas pitam šta se danas koristi u svijetu pawna, mislim koji su alati najbolji, sistem čuvanja i ostalo.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: V01D poslato Mart 29, 2020, 19:13:49 POSLE PODNE
Nista novo, vecina danasnjih servera je takva. Bukvalno mod uzas, isti kao svaki drugi, mape ocajne, pokradene sa drugih modova naravno.

Ako otvarate server, uradite nesto unikatno i zanimljivo. Treba malo promene na ovom sampu definitivno :/
Rece VO1D i ode da vidi kako napreduje njegov sajt za skidanje mapa , skripti i ostalih stvari :D

Citat: #ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ poslato Mart 29, 2020, 20:10:58 POSLE PODNE
Rece VO1D i ode da vidi kako napreduje njegov sajt za skidanje mapa , skripti i ostalih stvari :D

Moze obrazlozenje neko? Nisam tacno siguran o cemu pricas i sta li sam ja to ukrao :) ?