◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav maso , ukrao bih vas krasno (glupa fora) :D

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Citat: Galardo poslato Januar 23, 2020, 22:14:45 POSLE PODNE
postovi u offtopicu se ne broje...

hahahah pa znam zato sam to i napisao :D
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Dobro jutro :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Galardo poslato Januar 24, 2020, 04:53:12 PRE PODNE
Meni je jutro tek u 15h  :D
Ja ustao kontam idem na praksu, kad javljaju nema prakse danas :(
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

Kako ide jutro burazeri, kod mene drma neki arapski remix skripta se sama počela raditi :D

#A.J.

Citat: Purdinho poslato Januar 24, 2020, 12:29:25 POSLE PODNE
EG Veceras hmmm :P
nisam ti stigo uradit ono brate, nisam imo neta, od ponedjeljka kad sam se vratio kući nemam

Citat: 365capì poslato Januar 24, 2020, 12:30:21 POSLE PODNE
nisam ti stigo uradit ono brate, nisam imo neta, od ponedjeljka kad sam se vratio kući nemam
Probati cu srediti sam, no problem :D

Znaci.. Tocka na i. Reko sam da vise nikad necu raditi sa Balkancima i nudit im usluge mapanja. Ali ovaj Benac me razorio, znaci vristo sam citajuci privatnu poruku..  :'(  :D
My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: InYourDreams poslato Januar 24, 2020, 16:35:47 POSLE PODNE
Znaci.. Tocka na i. Reko sam da vise nikad necu raditi sa Balkancima i nudit im usluge mapanja. Ali ovaj Benac me razorio, znaci vristo sam citajuci privatnu poruku..  :'(  :D
Kae oces da mi mappas,dobit ces rank mapper na serveru  :D