◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: InYourDreams poslato Januar 14, 2020, 12:11:58 POSLE PODNE
Momci zanima me vase misljenje oko Samp mapping youtube kanala, kada gledate mape po Youtubeu, jel vas zanima samo zavrsni izgled mape ili bi vas i zanimao Speedmapping tj od pocetka do kraja izrade mape + sama prezentacija mape na kraju videa? Hvala :)
licno ne pratim nista u vezi mapa na yt,ali ne bi mi skodilo da pogledam neki video kako sta treba  :)

Pozdrav svima :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

#A.J.

ima neko gta 5, moj malo frkno na ban 1mj pa mi se ne da čekat, ko hoće da se mjenja za neke modiće džabe mi skupljaju prašinu xixi

Citat: .ɱυɱιƚȥα poslato Januar 14, 2020, 19:09:06 POSLE PODNE
ima neko gta 5, moj malo frkno na ban 1mj pa mi se ne da čekat, ko hoće da se mjenja za neke modiće džabe mi skupljaju prašinu xixi
Sta se desilo? :D

Citat: 365capì poslato Januar 14, 2020, 22:18:48 POSLE PODNE
Windows 7 R.I.P :(

Ma kakav RIP. Windows 7 će uvijek biti tu ali samo bez supporta , ažuriranja, bla bla.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

#A.J.

Citat: Spooky. poslato Januar 14, 2020, 22:36:32 POSLE PODNE
Ma kakav RIP. Windows 7 će uvijek biti tu ali samo bez supporta , ažuriranja, bla bla.
Isto kao i XP, džaba ti Win7 kad nećeš moć neke stvari instalirat jer ne možeš update sistem...

Citat: 365capì poslato Januar 14, 2020, 22:38:37 POSLE PODNE
Isto kao i XP, džaba ti Win7 kad nećeš moć neke stvari instalirat jer ne možeš update sistem...
Zato ja pored sebe imam flash u kojem imam win7 i win10 instalaciju :D

Citat: 365capì poslato Januar 14, 2020, 22:18:48 POSLE PODNE
Windows 7 R.I.P :(
Bukvalo se nikad nisam skidao sa sedmice,žao mi je sad kad palim računar  :( :(