◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ehh, i kad sam igrao samp, slusao se default radio, valjda zbog boljeg osecaja. Fale ti dani  :'(
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Februar 11, 2020, 23:54:52 POSLE PODNE
Ehh, i kad sam igrao samp, slusao se default radio, valjda zbog boljeg osecaja. Fale ti dani  :'(
Ne planiraš da se vraćaš u igru?

#A.J.

Citat: SlavicBeast poslato Februar 11, 2020, 23:54:52 POSLE PODNE
Novije vrijeme, hvata me nostalgija već, sjećam se starih dana i kako je bilo ljepše prije...
Nema interneta, odeš kod drugara koji ima CD od GTA, doneseš kući, instaliraš, krekuješ, provjeriš da li radi...
Onda se ne svlačiš sa računara dok se ne pokočiš, pa šifre, pa zajebancija...

Kod mene je bilo samo navecer prije spavanja komp,ako je ljeto onda legnes u 22h i ustajes ujutro u 8 i vec si vani i tako do 21h, pa se otusiras i spavanje i tako u krug :P

Citat: TheGreenDraGoN poslato Februar 11, 2020, 23:58:03 POSLE PODNE
Ne planiraš da se vraćaš u igru?

Poslednji put sam samp igrao relativno kratko u februaru 2018, pre toga u januaru 2015, a zvanicno aktivno igranje batalio jos 2012/13.

Voleo bih, ali me nekako nijedan server trenutno ne privlaci, a i morao bih sa mojom starom ekipom, koja doduse sad i nema vremena jer radi, studira ili sta vec :(
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

50 like na stranici za kratko vrijeme. Hvala Vam svima ;)
Provjerite i zadnji post: https://www.facebook.com/vialityrpg/posts/115967543301172

produzen raspust lučićiiiiiiii :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Može neka ideja sustava za CNN organizaciju?

Nisam baš nešto inspirativan