◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

djeste ljudi, nisam ulazio 100 godina al sam doso na jednu ideju pa da mi pomognete

doso sam na ideju da pravim samp server (mod) na gta 3 mapi,eh sad ima brdo modova kako da se ubaci mapa u san andreas al da li je moguce kako napraviti preko launchera da se povezuje na server a da ne crasha igrica i taj kurac?

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Mart 27, 2020, 00:00:39 PRE PODNE
djeste ljudi, nisam ulazio 100 godina al sam doso na jednu ideju pa da mi pomognete

doso sam na ideju da pravim samp server (mod) na gta 3 mapi,eh sad ima brdo modova kako da se ubaci mapa u san andreas al da li je moguce kako napraviti preko launchera da se povezuje na server a da ne crasha igrica i taj kurac?
Dosta vragova preko launchera će morati da se ubacuje ali moguće je barem ja msm, koliko li će instalirati sve to, nisam sig. ali sve u svemu sretno sa tim haha

Ma nisam konto pravit nis dok ne skontam jel to izvodivo,btw ne bi se dygo skidalo to je par megabajta mapa samo i tjt

Ee Srbijoo.. Kada gradonacelnik Valjeva(gde ja zivim) COVID-19 naziva "KONRAD19" na lokalnoj televiziji, onda nije ni cudo sto se penjemo na vrh zarazenih u drzavi..
Plus je ovaj sef staba za vanredne situacije i na to sve LEKAR... Trpaj sirotinju  :D

Citat: milfman poslato Mart 27, 2020, 00:22:25 PRE PODNE
Ee Srbijoo.. Kada gradonacelnik Valjeva(gde ja zivim) COVID-19 naziva "KONRAD19" na lokalnoj televiziji, onda nije ni cudo sto se penjemo na vrh zarazenih u drzavi..
Plus je ovaj sef staba za vanredne situacije i na to sve LEKAR... Trpaj sirotinju  :D
KOMRED19

osevežiti dejtijevu skill arenicu još svežijim textdraw.ovima? 8)

Citat: jerenic34 poslato Mart 27, 2020, 00:57:40 PRE PODNE
osevežiti dejtijevu skill arenicu još svežijim textdraw.ovima? 8)
Neće ih taj zamijeniti da mu ti platiš hahahahah

Citat: daddy. poslato Mart 27, 2020, 01:30:03 PRE PODNE
Neće ih taj zamijeniti da mu ti platiš hahahahah
vala da znaš, ja sa mojim stupidnim pitanjima.. hahshahsha