◄ Glavni razgovor #44 ►

Započeo SlavicBeast, Januar 11, 2020, 21:29:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Galardo poslato Mart 24, 2020, 18:43:32 POSLE PODNE
hahahha meni profesor poslo privatnu poruku na stranici: "Pozdrav Inele kako ide"  :D
Pa kako ide , jel bolje nego x,y,z :D

Jaoo šta sve spremam kad vratim OS, jedno 4 naručena komada TDova, novi logo design za nešto potpuno novo, takodjer uskoro počinjemo s radom i ovdje: http://www.last4reborn.net/
Pripremite se ;)

Citat: Nochi Magadavo poslato Mart 24, 2020, 16:44:40 POSLE PODNE
Evo jedno loše iskustvo, naručio sam domenu za svoj privatni biznis u eXperience hostingu. Kontam da uplatim unaprijed čitavu godinu, haj reko neću nego samo domena i 3 mjeseca hosta. Uplata odma nakon narudžbe, 4 dana niko ne reaguje, 4 dana kasnije domena nije registrovana, danas je 7 dana kako sam uplatio domenu i host, 16e. Naravno nakon drugog dana neodgovaranja odem na drugi hosting, uzmem domenu, web prostor i uplatim 49e za citavu godinu, momci nakon 5 minuta sve aktivirano sve radi. Jedan veliki minus za eXperience.

Pisao sam im mailove za povrat novca, ne odgovaraju.
Pisao sam vlasniku na FB, kulira.
Pisao sam tikete, niko ne reaguje.

Imali su veliki respekt od mene prije, više nikad.

Ma ko još koristi eXperience lol hahahah, najlošiji hosting na prostoru Balkana, već godinama ih ne zanimaju klijenti, ne znam što drže hosting, prije te ruši neko oni kažu samo ne možemo ništa i to je to, apsolutno najgori hosting na balkanu, bolje da si nekom djetetu koje izigrava hosting platio da ti na Resseleru svom napravi nešto

#A.J.

Citat: Galardo poslato Mart 24, 2020, 18:43:32 POSLE PODNE
hahahha meni profesor poslo privatnu poruku na stranici: "Pozdrav Inele kako ide"  :D
naši mu boli te karina kako ide :D

Citat: Slade poslato Mart 25, 2020, 13:25:21 POSLE PODNE

Ma ko još koristi eXperience lol hahahah, najlošiji hosting na prostoru Balkana, već godinama ih ne zanimaju klijenti, ne znam što drže hosting, prije te ruši neko oni kažu samo ne možemo ništa i to je to, apsolutno najgori hosting na balkanu, bolje da si nekom djetetu koje izigrava hosting platio da ti na Resseleru svom napravi nešto

Za webhosting tople preporuke Namecheap imam par domena kod njih svaki problem rijese u najbrzem mogucem roku live chat tu u 5 ujutro ili 1 popodne pises tu su uvijek nemam nikakve zamjerke...

#A.J.

prebukiran sam što se tiče td-ova, imaju moje kolege koje se bave istim
kome sam obećo, ispošovat ću, ove ostale moram odbit :)

Citat: ᴄᴀᴘᴛᴀɪɴ ғᴏᴜx poslato Mart 26, 2020, 20:36:26 POSLE PODNE
Tako je  , javite se meni i mom kolegi Galardu :D

meni se isto tako vecina njih javilo i ja to neplanirano proslijedio tebi  :D

Jel miliju za sirotinju hahahah
Osposobio sam OS, od sutra/prekosutra počinjem sa ovim naručenim radovima ;)

Da li je ikako moguce preko nekog programa da pristupim ruteru koji je povezan na glavni ruter? Treba mi da pogledam sifru

Mozel mi neko poslat discord nick i # od čika galarda

#A.J.

Citat: Galardo poslato Mart 26, 2020, 20:37:51 POSLE PODNE
meni se isto tako vecina njih javilo i ja to neplanirano proslijedio tebi  :D
mrš ↨♥