Kako da resim ovo ?

Započeo Markovicc, Decembar 24, 2019, 18:45:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

MENJAM ONO SERVER UNKNOW COMMAND I IZADJE MI OVO
D:\janko\BETA 0.4\BETA 0.4\Mod od 0 v0.2\Mod od 0 v0.2\pawno\include\YSI\..\YSI_Visual\y_commands/impl.inc(180) : error 025: function heading differs from prototype
D:\janko\BETA 0.4\BETA 0.4\Mod od 0 v0.2\Mod od 0 v0.2\gamemodes\Mod.pwn(530) : error 025: function heading differs from prototype
Vecinu vaznih stvaru u svetu postigli u ljudi koji nisu odustajali kada se cinilo da uposte nema nade.

TO MI JE OVO STO MENJAM I TU MI IZLAZE WARNINZI
530 =public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
    if (!success) return SCM (playerid, -1, "[ NEPOSTOJECA KOMANDA ]") ;
    return 1;
}
Vecinu vaznih stvaru u svetu postigli u ljudi koji nisu odustajali kada se cinilo da uposte nema nade.

da li kortis pawncmd?
Third-party Pawn Developer

KORISTIM YCMD ALI TO NEMA VEZE SA OVIM OVO NESTO NIJE LEPO NAPISANO

Pa provjeri to gdje ti pise taj path y_commands/impl.inc posalji nam tu liniju gdje baca taj warning.

resio sam prvo ne znam ni kako samo drugo nmg ne znam
error 025: function heading differs from prototype
public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[], success)
{
ovde pokazuje da je taj error   if(!success) return SCM(playerid,-1,"[ POGRESNA KOMANDA ]");
    return 1;
}

Citat: Markovicc poslato Decembar 24, 2019, 19:39:52 POSLE PODNE
resio sam prvo ne znam ni kako samo drugo nmg ne znam
error 025: function heading differs from prototype
public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[], success)
{
ovde pokazuje da je taj error   if(!success) return SCM(playerid,-1,"[ POGRESNA KOMANDA ]");
    return 1;
}
Koji PROCES komandi koristis???
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Taj callback nema taj parametar success: https://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerCommandText
Ako vec hoces za komande stavi pod callback koji ti sluzi za tvoj cmd procesor, verovatno OnPlayerCommandPerformed ne znam tacno koji koristis

posalji mi tu liniju koju sam ti rekao ocito s nje baca i ne koristi onplayecrommandtext

D:\janko\BETA 0.4\BETA 0.4\BETA 0.4\Mod od 0 v0.2\Mod od 0 v0.2\pawno\include\YSI\..\YSI_Visual\y_commands/impl.inc(180) : error 025: function heading differs from prototype
D:\janko\BETA 0.4\BETA 0.4\BETA 0.4\Mod od 0 v0.2\Mod od 0 v0.2\gamemodes\Mod.pwn(449) : error 025: function heading differs from prototype
(449)public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)
{
    if(!success) SendClientMessage(playerid, -1, "Pogresna komanda");
    return 1;
}
        Textdraw8 = TextDrawCreate(611.599975, 440.540008, "usebox");
   TextDrawLetterSize(Textdraw8, 0.000000, 0.512960);
   TextDrawTextSize(Textdraw8, 602.799987, 0.000000);
   TextDrawAlignment(Textdraw8, 1);
   TextDrawColor(Textdraw8, 0);
   TextDrawUseBox(Textdraw8, true);
   TextDrawBoxColor(Textdraw8, 102);
   TextDrawSetShadow(Textdraw8, 0);
   TextDrawSetOutline(Textdraw8, 0);
(180)TextDrawFont(Textdraw8, 0);