Pomoć oko promijene spawna?

Započeo Derjahovic, Decembar 16, 2019, 20:42:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:UnderPoint UP
Detaljan opis problema:Zanima me kako da napravim spawn poziciju trazio sam ali nikako da nađem.
Dio skripte:Nepotrebo za ovo...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Ako bude trebalo....

Zamenis kordinate na ovom delu :)
[pawn]new Float:RandomSpawn[/pawn]
i ovom ako su ti iste kordinate kao i na ovom prvom ;)
[pawn]new Float:RandomSpawn2[/pawn]
Kordinate mislim da znas kako se dobijaju i kako se ubacuju :)
EDIT: Ako ne znas , odes na mesto gde hoces kucas /save i tako 4 puta ili mozes na razlicitim distancama 4 puta u ovom primeru odes u savedpositions text document i uzmes ne cele kordinate vec prva tri zareza i kopiras u tvoj mod to jest gde hoces ;)
Poslednja Izmena: Decembar 16, 2019, 20:51:11 POSLE PODNE od #THEV1NNY_

Udjes ig i sad gdje hoces da se spawnujes kucas /save (tu stavis ime pozicije) udjes u san andreas user file i nadjes, SAMP udjes u to i imas savedposition onda prekopiras cifre nadjes u UP modu RandomSpawn[2][3] (Mislim da je tako definisano) samo zamijenis tim novim ciframa i to je to :)

Odes in game , /save spawn1 il kako vec oces nazvat ... odes Documents > Gta San Andras User filers > savedposion il kako vec... i tamo vidis kod samo prekopiras i paste tamo  :D

Ovaj brat je dobio odgovor pre 4 dana, ali hajmo mu svi odgovarati isto da skupljamo te postove, jer to je jedino bitno!

Citat: Ruthless Pawno poslato Decembar 23, 2019, 18:59:36 POSLE PODNE
Udjes ig i sad gdje hoces da se spawnujes kucas /save (tu stavis ime pozicije) udjes u san andreas user file i nadjes, SAMP udjes u to i imas savedposition onda prekopiras cifre nadjes u UP modu RandomSpawn[2][3] (Mislim da je tako definisano) samo zamijenis tim novim ciframa i to je to :)
Citat: Paythi poslato Decembar 23, 2019, 19:04:27 POSLE PODNE
Odes in game , /save spawn1 il kako vec oces nazvat ... odes Documents > Gta San Andras User filers > savedposion il kako vec... i tamo vidis kod samo prekopiras i paste tamo  :D