Odlazak kod Zubara

Započeo Rejk.inc, Decembar 05, 2019, 19:17:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav! Mozda je ovo vama glupa tema ali mozda mi neko i pomogne:

- Naime imam problem sa ustima kada odem zubaru  :'(
  Odnosno,kada moram da otvorim usta da mi da anesteziju prije vadjenja zuba pocne mi se povracati.Odnosno kao da necu povratiti ali ne mogu ppdnijeti da mi metal ili prst bude u ustima (npr.metal ili prst zubara)..Intersuje me znali ko kakvu metodu da probam istrpit ovo.. :'( Sam glup ko konj xd
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

A kako da ti onda popravi/izvadi zub, magičnim štapićem ?  ;D A najbolje je da se suočiš sa strahom i nemoj misliti na trenutnu situaciju, razmišljaj o drugim stvarima.

Ja sam morao izvaditi dva zuba, jest da boli kao sam vrag ali jednostavno skreni um sa toga. Nemoj razmisljati sad o tome kada ti cupa zub da ce ti mozak iscurit  :D
Poslednja Izmena: Decembar 05, 2019, 19:22:01 POSLE PODNE od Spooky.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Spooky. poslato Decembar 05, 2019, 19:19:47 POSLE PODNE
A kako da ti onda popravi/izvadi zub, magičnim štapićem ?  ;D A najbolje je da se suočiš sa strahom i nemoj misliti na trenutnu situaciju, razmišljaj o drugim stvarima.
zato i trazim nacin,ni ja nez sta da radim vise..Gdje god stavim jebeni jezik ona nadje zamjerku

Porazgovaraj s nekim psihologom. Nije to neka sramota a čovjek će ti samo pomoći. Možda ti se to događa jer imaš neku traumu u podsvjesti vezanu za zubare kao i puno ljudi. Ništa novo.

Ja kad sam kod zubara, razmisljam kao da sam naduvan (logicno nisam naduvan nego samo razmisljam kao da jesam..), u 10 minuta 10000 tema prodje kroz glavu, fino bude, samo ne volim onaj zvuk busilice al prodje to, samo se strpi i razmisljaj o necemu drugom a ne o kako ti se povraca..

Citat: androo poslato Decembar 05, 2019, 19:24:00 POSLE PODNE
Ja kad sam kod zubara, razmisljam kao da sam naduvan (logicno nisam naduvan nego samo razmisljam kao da jesam..), u 10 minuta 10000 tema prodje kroz glavu, fino bude, samo ne volim onaj zvuk busilice al prodje to, samo se strpi i razmisljaj o necemu drugom a ne o kako ti se povraca..
U kojem polozaju drzis jezik xd?

Pa drzi jezik ravno i stisni ga u doljnu celjust, ne moras mlatarat sa njih.

Citat: Bottleneck {/} poslato Decembar 05, 2019, 19:25:00 POSLE PODNE
U kojem polozaju drzis jezik xd?
skroz na dnu, tako zubaru ne smeta jer nema nikakvog kontakta sa zubima, al to zavisi od zubara do zubara, neki se zezaju sa tobom pa ti fino kaze da namjestis jezik ili usta drugacije a ima i ovih sto oce jeb*t mater kad ne radis nesto kako treba

Citat: androo poslato Decembar 05, 2019, 19:27:16 POSLE PODNE
skroz na dnu, tako zubaru ne smeta jer nema nikakvog kontakta sa zubima, al to zavisi od zubara do zubara, neki se zezaju sa tobom pa ti fino kaze da namjestis jezik ili usta drugacije a ima i ovih sto oce jeb*t mater kad ne radis nesto kako treba
Vrsta mog zubara je ta druga sto si napomenuo..Dobro hvala vam na savjetima,vidimo se u PONEDJELJAK sa informacijama kako je proslo xd..Da Bog da nestali svi zubi

Citat: Bottleneck {/} poslato Decembar 05, 2019, 19:20:49 POSLE PODNE
Gdje god stavim jebeni jezik ona nadje zamjerku
Gde stavljas jezik kada joj smeta? hehehe hnjo, hnjo  :D

btw, imas recimo one tablete koje sprecavaju povracanje... Sada, nisam siguran u to ali povracati sigurno neces xD

Citat: milfman poslato Decembar 05, 2019, 19:36:01 POSLE PODNE
Gde stavljas jezik kada joj smeta? hehehe hnjo, hnjo  :D

btw, imas recimo one tablete koje sprecavaju povracanje... Sada, nisam siguran u to ali povracati sigurno neces xD
ne dolazi njemu do povracanja,vec ima samo osjecaj kao da ce povratiti ali nece  :D

Sigurno ga tjera na povracanje kad mu stavi onu "sisaljku" u usta.  :D

Hej Boze jeste se raspisali u vezi ove teme,ne vjerujem  :D

To ti nije problem nego strah jbg...
Promeni zubara ako ti ne valja ta zubarka :D

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif